EDITORIJAL ZA PRSTE POLIZATI

Seve kao misteriozna francuska ljubavnica

03.12.2009 u 13:12

Bionic
Reading

Severina u svom nepogrešivo seksi izdanju krasi naslovnicu prvog broja magazina StoryBook, koji na svojim stranicama krije i decentan editorijal s njom, a osmislio ga je gost urednik Nenad Korkut

Modni kritičar Nenad Korkut za tromjesečnik StoryBook razradio je ideju za koju je napravio scenarij, nadahnut crno-bijelim talijanskim i francuskim filmovima iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Tako je i 'Jedan čovjek, jedna žena', film Claudea Lelouchea, dobio hrvatsku inačicu u formi modnog editorijala sa Sevkom u naslovnoj ulozi, prenosi Severinin službeni klub obožavatelja.

Posao je sa Seve odradila fotografkinja Sandra Vitaljić, u zagrebačkom parku Zrinjevac, kao i u stanu gdje su snimljene nešto intimnije fotografije. Modna priča prostire se na 12 stranica.

Za styling se pobrinuo Petar Trbović, za frizuru Ante Pažanin, a za šminku, klasičnu za šezdesete, vizažist Saša Joković.

'Gospodin doktor lijepo se sjetio ove filmske priče, tako da mi je snimanje dosta olakšano, a i veselije je kad nas je puno. Inače sam pravi filmofil i jako volim stare filmove, posebno Felinija, pa mi je drago što sam imala priliku na ovom setu oživjeti neke od junakinja poput Monice Vitti i Anouk Aimee', izjavila je Seve zadovoljna odrađenim poslom.