OČAJAN STAJLING

Ona je idealan dokaz da novac ne može kupiti stil

17.01.2017 u 19:02

  • +2

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kim Kardashian navikli smo gledati u neočekivanim modnim kombinacijama koje mnogi često svrstavaju u kategoriju neprimjerenog odijevanja. Njezino pojavljivanje u New Yorku opet je izazvalo veliko zanimanje. Najpoznatija svjetska starleta još jednom je uspjela iznenaditi i šokirati sve prisutne kada se na snimanju svog camea za film 'Oceans 8', remakeu filma 'Oceans 11' pojavila u odjevnoj kombinaciji koja je izazvala brojne negativne komentare

U blockbusteru 'Oceanovih 8' uz bok holivudskim glumicama s A-liste pridružile i nezaobilazne sestre Kardashian-Jenner obitelji. Kako jedna od scena, ako ne i glavna radnja filma, uključuje Met Galu, njihova uloga mogla bi se odigrati upravo na crvenom tepihu prestižnog eventa.

Poznato modno događanje koje se svake godine održava u njujorškom Metropolitanu okuplja svjetske zvijezde pa su producenti 'Oceans 8' okupili brojne poznate dame koje će u filmu imati cameo ulogu. Kim Kardashian je na to snimanje stigla u haljini i bundi modne kuće Givenchy. Haljina je bila potpuno prozirna u donjem dijelu i otkrivala bodysuit u boji kože pa su mnogi na prvi pogled pomislili da reality zvijezda ispod haljine ne nosi ništa.

Njezina kombinacija zapravo je u skladu s trendom prozirnih odjevnih komada, no ova kreacija je dokaz da ima sve, osim modnog ukusa koji se očito ne može kupiti novcem.

Film 'Oceans 8' je remake filma 'Oceans 11', a u kinima bi se trebao pojaviti 2018. godine, a u filmu bi se trebali pojaviti dizajneri Alexander Wang i Zac Posen te čuvena modna urednica Anna Wintour.