IZVOR PROBLEMA

Otkrivena najveća noćna mora holivudskih stilista

17.01.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Ni najspremniji stilisti slavnih nisu imuni na povremene modne katastrofe koje se mogu dogoditi uoči dolaska klijentica na crveni tepih

Kako se ispostavilo, modni gaf koji se najčešće može dogoditi na crvenom tepihu odnosi se na puknuti patentni zatvarač na kreaciji, a on se pokazao najvećim neprijateljem i glavnim izvorom stresa stilista slavnih.

Naizgled bezazleni patentni zatvarač zadao je ogromne glavobolje najmoćnijim holivudskim stilistima u pripremama klijentica za crveni tepih.

'Imala sam klijenticu koja je već poprilično kasnila na dodjelu Oscara. Kad je ušla u kombi, puknuo je patentni zatvarač na couture haljini. Pokušali smo sanirati problem tako što smo ga šivali na putu do dodjele. U to vrijeme morala sam biti stilist, life coach i terapeut', prisjeća se Christina Ehrlich, stilistica slavnih koja se brine o svečanom stilu zvijezda poput glumica Brie Larson, Anne Kendrick i Allison Williams.

real life princess ❤️ ?? 74th Annual Golden Globe Awards, 2017. #brielarson #captainmarvel #goldenglobes

Fotografiju objavljuje Brie Larson ❥ (@lovelybrielarson)

'Imam milijun priča o modnim gafovima. Znala sam se suočavati s haljinama koje su se potpuno raspadale po šavovima, na kojima su pucali patentni zatvarači i slično. Takve stvari se događaju i jedino što možeš je naučiti šivati i nositi se s neočekivanim problemima', priznaje Samantha McMillen, stilistica glumica Elle Fanning i Carey Mulligan.

elle's looks through this year ?? which one is your favorite? ✨ #ellefanning neon demon premieres ?? 3 is my favorite

Fotografiju objavljuje ✨ dakota & elle fanning ✨ (@elle.dakota)

'Na prošlogodišnjoj dodjeli Emmyja patentni zatvarač na suknji Laure Prepon uspio je puknuti. U tom trenutku bila sam odsutna, no dobila sam poruku svoje asistentice koja mi je javila da je uspjela spasiti stvar u dva ujutro. Patentni zatvarači su najgori. Također smo imali problema s haljinom koju je Laura tada trebala nositi u New Yorku. Spomenuta haljina imala je nevidljiv patentni zatvarač koji je uspio puknuti čak dva puta. Na koncu smo potpuno odustali od te kreacije. Uvijek imamo problema s patentnim zatvaračima. Iako pokušavam ostati mirna, puknuti patentni zatvarač 20 minuta prije ulaska klijentice u auto stvara mi poseban stres', otkriva stilistica glumice Laure Prepon i Taryn Manning, Hellin Kay