IDENTIČAN STAJLING

Prva dama i kći zablistale poput modnih blizanki

16.01.2017 u 10:47

  • +7

Modno usklađene Michelle i Malia Obama

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U povodu oproštajne američke turneje, Michelle i Malia Obama javnost su počastile modno usklađenim izdanjem u znaku 'it' dodataka torbi

Predsjednički par Obama prošlog tjedna uputio se na oproštajnu američku turneju, a tom prigodom Michelle i Malia Obama pojavile su se u modno usklađenim stajlinzima upotpunjenim it modelima torbi.

Michelle Obama nedavno je viđena s modelima tote torbi s potpisom Reeda Krakoffa i Zaca Posena, da bi za odlazak na oproštajnu turneju odabrala novu, crnu torbicu imena Horizon s potpisom modne kuće Givenchy

Michelle x GIVENCHY ???? #horizonbag ??#lovethem #TheObamas

Fotografiju objavljuje El's Mom ?? (@raetrendz)


Za razliku od majke, Malia se odlučila za torbu koja stilom djeluje poput manje verzije one putne – idealan izbor za brucošicu na sveučilištu Harvard.

Slavna majka i kći dokazale su se kao uspješan modni duo, pametno koordinirajući odabir kaputa s torbama. Usavršena struktura torbice prve dame naglasila je suptilan detalj trake na savršeno skrojenom kaputu. Za razliku od majke, Malia Obama odlučila se za model bež kaputa s dvorednim kopčanjem uparivši ga s kožnim primjerkom tote torbe.

I dok se Michelle opredijelila za primjerak visokih, crnih čizama od brušene kože, Malia je svoj stajling finiširala modelom kožnih gležnjača s dodatkom udobne blok pete.

Michelle i Malia Obama na elegantan način označile su posljednje dane u ulozi članica američke predsjedničke obitelji.