OPASNA PLAVUŠA IZ AGROKORA

Fatalna transformacija Piruške Canjuge

03.12.2009 u 11:24

Bionic
Reading

Kratka frizura sa šiškicama koje kroti na desnu stranu, ultramoderni make-up, žarko crveni ruž, pripijena haljina klasičnog kroja, štikle – novi je fatalan izgled kojim je liderica Agrokora Piruška Canjuga nazočne na press konferenciji tvrtke ostavila bez daha

Piruška i Zlatko Canjuga 2000.
Ovako nas Piruška gleda s korporativnih stranica

Kad se u hrvatskom korporativnom svijetu spomene ime Piruške Canjuge, mnogi podižu obrve. Izvršna potpredsjednica Agrokora, prava 'žena zmaj' kad je posao u pitanju, žari i pali kako samouvjerenim stavom tako i izgledom. A s godinama kao da postaje sve atraktivnija.

Piruška od samog ulaska u poslovni svijet imidž i stil gradi brižljivo i svjesno. Voljela je isticati da bi svaka žena svoj izgled trebala znati okrenuti u svoju korist kad je u pitanju uspjeh u karijeri.

Sredinom devedesetih ponosila se bujnom kovrčavom kosom koju je bojila u crveno, a bila je najpoznatija kao lijepa supruga Zlatka Canjuge koji je tada bio na vrhuncu političke moći.

U skladu s trendovima, početkom novog tisućljeća kosu je izravnala i skratila, no ostala je pri vatrenoj boji, da bi nešto kasnije prešla na smeđu. Kao plavušu pamtimo je tek nekoliko godina i sve do sada nosila je šiške, no ovih dana dala je novi pečat svom izgledu.

Vrlo kratka frizura sa šiškicama od svega par centimetara koje kroti na lijevu stranu, ultramoderni make-up… Piruška je upravo svojom novom, profinjenom i ultramodernom pojavom neki dan na Agrokorovoj presici neminovno potaknula novinare da se u pozadini posla pozabave i njezinom transformacijom u smislu mode i ljepote.

Piruški su izvrsno pristajale ne previše naglašene 'smokey eyes', žarko crveni ruž na usnama, rumenilo na licu, haljina klasična kroja koja prati liniju tijela, diskretan nakit i cipele na visoku petu – baš kako priliči uspješnoj liderici jedne od najvećih domaćih kompanija.

Postavlja se na kraju i delikatno pitanje - je li dama možda operirala nos, budući da se doima savršeno ravnim u odnosu na stare fotografije i ima li neki oblik stručnog zatezanja lica veze s njezinim mladenačkim izgledom; valjalo bi malo dublje kopati, no unatoč nagađanjima, sve pohvale za imidž jedne uspješne poslovne žene.