U ŠEST KORAKA

Kako izgledati stajliš po hladnoći i snijegu

16.01.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Zimska moda mnoge žene ne ispunjava radošću. Slojeviti stil odijevanja tipičan u hladnijim danima ponekad može djelovati komplicirano, no prema mišljenju modnih znalaca, u par koraka i s ključnim komadima, uspjet ćete stvoriti dobitan zimski stajling

Ako u zimskoj sezoni patite od prave modne tuge, stranica WhoWhatWear pronašla je rješenje kreirajući popis od šest koraka kojima ćete modnu igru u zimskim mjesecima dovesti do savršenstva.

Upečatljiv kaput

Kako ističu modni eksperti, u zimskim mjesecima ne postoji ništa bolje od pogleda na statement primjerak kaputa. Trendovski leopard print, upečatljive boje, efektni detalji u znaku volana ili predimenzioniranih ovratnika, značajke su koje odlikuju modele kaputa s kojima u zimskoj sezoni jednostavno ne možete pogriješiti.

Statement Coat❄️????????#inspiration #pinterest #oliviapalermo #winterfashion #statementcoat

Fotografiju objavljuje Glamouricious (@ineslopestavares)

Slojeviti stil odijevanja s dobitnim rezultatima

Ako u zimskim mjesecima želite izbjeći debeli osjećaj koji često ostavlja slojevit stil odijevanja, birajte tanke ali dovoljno tople odjevne komade kojim ćete uspješno istaknuti figuru i u zimskim mjesecima.

Mnoštvo toplih dodataka

Od kapa s pom-ponom ili coflekom pa sve do šalova efektnog printa, uvijek smo zainteresirani za ulaganje u vrhunske i privlačne modne dodatke koji će uspješno nadograditi provjerene i često nošene komade u zimskim mjesecima.

Kombinacije u znaku hulahupki

Iako brojnim damama na pomisao nošenja hulahupki i sličnih modela toplih čarapa u zimskim mjesecima stvara nelagodu, aktualna sezona pravo je vrijeme da ih napokon istaknete u kombinacijama. Donedavno omražene mrežaste čarape danas su više nego prihvatljive o čemu svjedoči zavidan broj slavnih ljepotica.



Udobna i trendi pletenina

Svi posjedujemo barem jedan model veste koji tradicionalno vadimo iz ormara i nosimo u ekstremno hladnim danima. Kako nalažu aktualni modni trendovi, ove sezone nećete pogriješiti ako dugogodišnjim modelima pletenine nadodate nekolicinu novih s modernim i svježim značajkama.

Vesta haljine rebraste strukture, vuneni džemperi s efektnim detaljem zvonolikih rukava ili veste upečatljivih printova, samo su neki od primjera pletenine u koje se definitivno isplati investirati.

The sleeves on this jumper ?? @marksandspencer #wiwt #bellsleeves #ootd

Fotografiju objavljuje Lauren Rose (@lauren.rosse)


Zimska obuća

Zahvaljujući mnoštvu modela hlača, traperica, suknji i haljina koji dužinom sežu tik iznad gležnja i ove sezone u glavnom fokusu nalazi se odabir obuće - u ovom slučaju čizama. Većina modnih znalaca složna je s mišlju kako biste u ovom slučaju na prvo mjesto ipak trebali staviti toplinu zanemarujući otkrivanje kože zbog modnih ideala.