JESSICA ALBA

Ovo ženstveno odijelo pun je pogodak

12.01.2017 u 10:41

  • +3

Jessica Alba u crnom odijelu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba, glumica i uspješna poduzetnica, već dugo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu

Zgodna brineta koja će ove godine napuniti 35 godina, svojim odabirima na crvenom tepihu i izvan njega, redovito dobiva komplimente.

Bez obzira radi li se o o šetnji s kćerkicama, odlasku na poslovni sastanak ili večernjem izlasku sa suprugom Cashom Warrenom, Jess je uvijek tip top skockana.

Njezin naizgled jednostavan stil prepun zanimljivih detalja i stav samouvjerene mlade žene, recept je s kojim nema greške pa nije ni čudo da je mnoge žene navode kao najveću modnu inspiraciju.

Još jednim stajliš outfitom oduševila je i na dodjeli nagrada Marie Claire Image Maker Awards u Los Angelesu.
Premda je vrlo često na crvenom tepihu viđamo u haljinama, Jessica se ovoga puta odlučila za crno odijelo neobičnog kroja što je bio odličan izbor.

Lijepa glumica koja plijeni pozornost svojim fantastičnim modnim stilom, svaki styling uspješno upotpuni i nekim neobičnim detaljem, a ovoga puta je to bila slatka crna torbica s vintage štihom.

Bailmanova kreacija naglašenog struka lijepo je istaknula besprijekornu liniju mladolike glumice. Uspješan outfit začinila je nakitom s potpisom Jennifer Meyer, a točka na 'i' ovog odličnog looka bila je i minijaturna Ferragamova torbica i upečatljive štikle Giuseppea Zanottija.

Inače, glumica je u intervjuu Ellen DeGeneres otkrila tajnu svoje vitkosti rekavši kako joj svakodnevne majčinske aktivnosti služe kao svojevrsna tjelovježba, pa nema potrebu za posjećivanjem teretane.