UVIJEK NEPOGREŠIVA

Ljupka Gojić u stajlingu koji obara s nogu

12.01.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Ovaj tmurni zimski dan odlučila nam je popraviti Ljupka Gojić Mikić, zablistavši na svom profilu na Instagramu u upečatljivom stajlingu vrijednom divljenja i s torbom koju svi žele imati te zaradivši same pohvale

Čini se kako Ljupka Gojić Mikić ne zna za pogreške kada je u pitanju slaganje modnih kombinacija jer u svemu što odjene izaziva divljenje.

Svoj nepogrešiv modni ukus koji je stekla tako što je godinama bila okružena svjetskim modnim dizajnerima i onima koji žive modu jedna od naših najuspješnijih manekenki zadržala je sve do danas, kada je najčešće imamo priliku viđati u komadima vlastitog dizajnerskog brenda Jolie Petite.

Na svom Instagramu Ljupka se pohvalila sivom hudicom Ema iz aktualne jesensko-zimske kolekcije s upečatljivim volanima na rukavima, što je ove sezone apsolutni must have.

Osim trendi hudice, dizajnerica je odjenula točkastu bluzu i ultrakratku čipkastu suknju, pun pogodak u ovim tmurnim zimskim danima.

@joliepetitebyljupkagojic #hoodie #ema ??

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


No Ljupka ne bi bila Ljupka kada svoj stajling ne bi začinila barem jednim skupocjenim modnim dodatkom. Crna torba J.W. Anderson, koju priželjkuju sve trendseterice, stavila je završni pečat na ovaj stajling za 10, a priznajemo kako bismo ju i mi rado voljeli imati u svom ormaru.

Crne čarape uz ove kremaste cipele upravo su ono što ovaj stajling razlikuje od prosječnog, a Ljupka je još jednom pokazala da zna što radi. Tome u prilog govore i komentari ispod fotografije na kojoj dizajnerica pozira uz zid. Uvijek bez trunke šminke i savršeno odjevena od glave do pete, Ljupka je zaradila komplimente, kako za stajling, tako i za svoje duge noge.