I SAVRŠENE STRAŽNJICE

Kristen Bell otkrila tajnu besprijekornog izgleda

11.01.2017 u 20:29

Bionic
Reading

Mnoge zvijezde tajnu svojih savršenih oblina osim Photoshopu duguju raznim pomagalima poput rublja s jastučićima. I dok većina njih uglavnom šuti o tome, glumica Kristen Bell na svom je Instagramu podijelila priču o tajni svog besprijekornog izgleda na dodjeli filmskih nagrada Zlatni globus

Prvi korak je popiti jutarnju šalicu matcha čaja, otkriva Kristen već od jutra odjevena u haljinu s potpisom Jenny Packham koju je nosila te večeri.

Nešto kasnije u istoj haljini, dobro zaštićenoj u području dekoltea, Kristen je preuzeo tim zaslužan za njezin glamurozan izgled.

Uz fotografiju završnih poteza kistom na njezinom licu, glumica otkriva da je od neželjenog otklizavanja haljine bila zaštićena dvostrukom obostrano ljepljivom trakom.

No Kristen je otišla korak dalje iznenadivši mnoge objavom selfieja koji je snimila prije odijevanja haljine. Njime glumica otkriva da su za besprijekoran izgled njezine stražnjice na crvenom tepihu zaslužne gaćice s jastučićima.

Step 1: morning matcha! @myencha #GoldenGlobes #wokeuplikethis #matcha

Fotografiju objavljuje kristen bell (@kristenanniebell)

Final touch up and double double stick tape- finally ready! @goldenglobes #GoldenGlobes makeup by @simonesiegl

Fotografiju objavljuje kristen bell (@kristenanniebell)


Glumici ovo nije prvi put da javno progovara o onome što su žene sve spremne istrpiti zbog ljepote. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, otkrila je kako joj je na dodjeli nagrade Oscar 2014. haljina bila toliko uska da ju je morala poderati kako bi ju skinula te da je odlazak na WC bio nemoguća misija, zbog čega se morala olakšati u staklenku.