NEKAD I SAD

Obitelj Obama: koliko se promijenila u osam godina

12.01.2017 u 10:00

  • +5

Obitelj Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Obitelj Obama bila je u središtu pozornosti javnosti tijekom osam godina koliko je provela u Bijeloj kući

Barack Obama održao je vrlo emotivan govor posljednji put kao predsjednik, a tom prilikom njegova supruga, prva dama Amerike pojavila se u tamnoplavoj haljini A-kroja od čipke dizajnera Jasona Wua kojom je istaknula besprijekornu liniju.

Tijekom predsjedničkog mandata Michelle Obama briljirala je po pitanju modnog stila, a njezini su izbori redovito dobivali pohvala. Elegantna prva dama često je nosila kreacije mladih dizajnera poput omiljenog joj Jasona Wua.


Mnogi će se sjećati njezinih elegantnih opravica s odmakom, a osobito bijele Wuove kreacije na inauguracijskom balu 2009. godine.

Nepogrešivim osjećajem za modu iznova je oduševljavala modne znalce, a nerijetko je bila vrlo hrabra igrajući se krojevima i bojama. Na prvoj Obaminoj inauguraciji 2009. ostavila je bez daha u haljini i kaputu Isabel Toledo kad je jasno dala do znanja da će rado eksperimentirati s bojama.

Michelle je vrlo rado nosila i haljine otkrivenih ramena, a nije se libila ni traperica u kombinacijama s tenisicama za ležernije prigode.


Michelle i Barack Obama 2009.

Kćeri Malia i Sasha kćeri tijekom osam godina predsjedničkog mandata izrasle su u prave djevojke.

Michelle Obama u intervjuu kod Oprah Winfrey otkrila je da su željeli kćeri odgojiti kao skromne cure.

'Kad smo ušli u Bijelu kuću, bile su male djevojčice. Kad sam ih prvi put poslala u školu s tjelohraniteljima, pomislila sam Pa što će biti s tim bebama. Moj prvi zadatak bio je zaštititi cure od svog tog ludila', prisjetila se Michelle. Obje su tako ovoga ljeta odradile i prve poslove baš poput drugih mladih Amerikanaca.

Malia (18) koja se ističe i visinom, ovoga je ljeta tulumarila s društvom na poznatom glazbenom festivalu Lollapalooza u Chicagu i odradila praksu na setu TV serija 'Djevojke' i 'Extant'.


Starija kći naljutila je američku javnost jer je snimljena prvo kako twerka, a zatim kako puši marihuanu na spomenutom festivalu.

Mlađa sestra Sasha (15) ljeto je pak provela radno u jednom restoranu koristeći svoje pravo ime Natasha.