OSVAJA STILOM

Otkačenom haljinom ukrala šou na crvenom tepihu

11.01.2017 u 10:26

  • +4

Haljina Sienne Miller

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon glamurozne dodjele Zlatnih globusa, razumljivo je da holivudske zvijezde s A-liste na trenutak žele predahnuti od svečanih izdanja, no ne i britanska glumica Sienna Miller

U povodu losanđeleške premijere novog filma Bena Afflecka naslova 'Live By Night', jedna od glavnih zvijezda filma, glumica Sienna Miller vratila se boemskim modnim korijenima pojavivši se u jedinstvenoj haljini s potpisom hit brenda Gucci.

Na njujorškoj premijeri filma nosila je pletenu prugastu haljinu brenda Proenza Schouler, a na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa blistala je u minimalističkoj bijeloj haljini Michaela Korsa, no Guccijeva haljina u svijetloplavoj nijansi pokazala se punim pogotkom glumice koja u posljednje vrijeme preferira moderniji pristup odijevanju.

Haljina ledenoplave boje dopunjena je sofisticiranim žutim ukrasima koji su oponašali ledene sige, istovremeno stvarajući više nego blistav trenutak na crvenom tepihu. Guccijevu haljinu s volanima, predstavljenu u kolekciji za nadolazeću sezonu, začinila je lagano valovitom frizurom i efektnim crvenim ružem.

Sudeći po svečanim izdanjima na samom početku godine, ova britanska glumica u sezoni dodjele nagrada ozbiljno konkurira tituli najbolje odjevene holivudske zvijezde.