BESPRIJEKORAN STIL

Omiljeni trend Jadranke Sloković izaziva zavist

11.01.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Jadranka Sloković s poslovnim i životnim partnerom Čedom Prodanovićem pogledala je predstavu 'Hamlet' u izvedbi Jugoslovenskog dramskog pozorišta koje je gostovalo u zagrebačkom HNK-u, a upečatljivim metalik sakoom opet je pokazala odličan smisao za modu

Da odlazak u Hrvatsko narodno kazalište može biti idealna prilika za pokazati trendovsku, a opet dovoljno elegantnu krpicu, potvrdila je jedna od najuspješnijih hrvatskih odvjetnica. Jadranka Sloković na predstavu je stigla u šik izdanju. Komplet prozirne crne košulje i hlača poznata odvjetnica zaokružila je sakoom Saint Laurent

Tkanina slična tvidu protkana je metalik sjajem, a to je očito jedan od omiljenih ovosezonskih odabira uvijek dotjerane odvjetnice. Metalik trend doista je idealan i za dnevne i za večernje kombinacije, a Sloković uz pomoć tih upečatljivo sjajnih komada sve češće plijeni pažnju u raznim prigodama.

Tako je nedavno zablistala u elegantnoj srebrnoj bluzi kakva je u kolekciji spomenute modne kuće. Bluzu je odabrala za večernji izlazak i nastup Rade Šerbedžije u KD Vatroslav Lisinski. Ženstvene bluze s velikim mašnama vratile su se u modu još prošle sezone, a trendi metalik boja daje im odlično osvježenje.

Kao ljubiteljica finih komada besprijekorno odjevena odvjetnica i ovaj je put odabrala statement torbicu koja izgledom podsjeća na starinski putni kovčeg, kakve je osmislio prestižni modni brend Louis Vuitton. Tom je brendu Sloković vjerna već godinama i za poslovne obaveze ima upravo njihovu torbu.