NAGRADNJAČE

Osvojite manikuru i trajni lak za nokte u The NailBaru

10.01.2017 u 12:33

Bionic
Reading

The NailBar studio u City Centru One West predstavio je najnoviji trend u uređivanju noktiju tzv. Mirror nails tehniku koja će zasigurno oduševiti mnoge trendseterice i ljubiteljice uređivanja noktiju!

Oduševljene su bile i posjetiteljice The NailBara u City Centru One na nedavno održanoj prezentaciji Mirror Nails tehnike koja noktima ne samo daje poseban kromirani look, već ih i čini odvažnijim. 'Ovaj trend vani je velika senzacija, Mirror Nails tehnikom postiže se poseban zrcalni efekt, i naravno očekivani metalik i sjaj noktiju.', ističu u The NailBaru.

The NailBar je član prestižnog Nice & Easy franšiznog sustava kojeg odlikuju kvaliteta usluge i materijala koje koristi, i što je najbitnije, sve po vrlo pristupačnim cijenama, a u Zagrebu ih možete posjetiti na prvom katu City Center One Westa.

Osim usluga manikure, francuske manikure, ugradnje, popunjavanja, geliranja i lakiranja noktiju, te trajnog laka, The NailBar nudi i široku paletu profesionalnih proizvoda i preparata za njegu vaših noktiju.

The NailBar čitateljima tportala daruje 1 x Mirror Nails, 1 x trajni lak za nokte i 2 x manikuru, a dobitnici će biti objavljeni u utorak 17. siječnja.