MODNE BLIZANKE

Nina Badrić i Ana Rucner zajedno u istom hit kaputu

09.01.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Glazbene dive Nina Badrić i Ana Rucner srele su se na dubrovačkom aerodromu odjevene kao sestre blizanke, no još je zanimljivije to što su se na istom mjestu zatekle modne dvojnice koje su poznate Hrvatice bacile u drugi plan

Nina Badrić i Ana Rucner osvanule su na internetu u identičnom Zarinom kaputu i pokazale kako osim ljubavi prema glazbi dijele i ljubav prema istim modnim krpicama. Estradne dive otkrile su kako slavne dame poput njih vole popularni lanac ulične mode te da ne morate potrošiti brdo novca kako biste se dobro odjenuli.

Čelistica Ana Rucner pohvalila se fotografijom na Instagramu u društvu pjevačice Nine Badrić na kojoj se vidi da su obje u istom sivom Zarinom kaputu i gotovo jednakoj modnoj kombinaciji, no čini se da je poznate Hrvatice netko zasjenio na fotografiji.


'Srela sam divnu Ninu Badrić. Bilo je očito da volimo isti kaput, ali kada su se ispred nas pojavile još dvije blizanke, to je neki dobar znak!!!' napisala je Rucner ispod fotografije na Instagramu označivši (tagging) se na dubrovačkom aerodromu.

Na fotografiji su i modne dvojnice koje su se slučajno našle na pravom mjestu u pravo vrijeme, pa poznate dame nisu odoljele a da ne zabilježe taj trenutak i podijele fotografiju s fanovima.


Iako ne znamo jesu li žene s fotografije uistinu blizanke, znamo da imaju isti modni ukus, baš kao i Rucner i Badrić koje su se ispod fotografije našalile kako su im dvojnice preotele show

Njih dvije su nas totalno zasjenile! P. S. Al' da nemam crvenu torbu, i mi bismo bile glavna atrakcija!' našalila se Nina Badrić, na što je Ana Rucner komentirala kako je taj trenutak bio filmski.