POPUT JACKIE O.

Lijepa trudnica kopirala stil prve dame

09.01.2017 u 10:20

  • +7

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Natalie Portman na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus zasjala je u Pradinoj haljini u kojoj je neodoljivo podsjećala na nekadašnju prvu damu Jackie Kennedy, čiji je lik utjelovila u filmu 'Jackie'

I ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa natjerala je slavne da se potrude pokazati u najboljim izdanjima na crvenom tepihu. Jedna od dama koja je iznenadila glumica je Natalie Portman (35), a bila je nominirana za najbolju žensku ulogu u filmu 'Jackie', u kojem je utjelovila Jacqueline Kennedy

Iako je snimanje završilo, čini se da je trudna glumica još uvijek u ulozi nekadašnje prve dame Amerike, barem ako je sudeći prema njezinom pojavljivanju na crvenom tepihu kojim se prošetala u sofisticiranoj žutoj Pradinoj haljini sa svjetlucavim detaljima i tričetvrt rukavima.


Jackie Kennedy sličnu je haljinu nosila 13. svibnja 1975. u Metropolitan Operi, a cjelokupan look Natalie Portman neodoljivo podsjeća na onaj jedne od najutjecajnijih modnih ikona svog doba.

Natalie Portman zablistala je upotpunivši stajling skupocjenim nakitom Tiffany & Co. – setom prstenja optočenih bijelim i žutim dijamantima u vrijednosti od 700.000 kuna ($100.000) i visećim dijamantnim naušnicama u vrijednosti od 945.000 kuna ($135.000). Kosu je odlučila zalizati unatrag, a odlično joj pristaje i pomno odabran make up s naglaskom na ružičastim usnama.

'Izuzetna je prilika i istovremeno izazov glumiti Jackie. Oduvijek sam znala da je bila pametna, ali mislim da nisam bila svjesna toga koliko je zapravo bila pametna i kakvu je ulogu imala u ostvarivanju obiteljskog nasljedstva', prokomentirala je Natalie Portman svoju filmsku ulogu za E!

#NataliePortman in #Prada ???? or ????? #GoldenGlobes #GoldenGlobes2017

A photo posted by Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) on


Bilo to zbog njezinog blaženog stanja, utjecaja koji je na nju imala uloga Jackie Kennedy ili nečeg trećeg, glumicu smo u zadnje vrijeme imali priliku viđati u nešto ozbiljnijim izdanjima nego inače, pa se tako na 28. Palm Springs International Film Festivalu pojavila u svečanoj crnoj haljini iz Diorove nove proljetne kolekcije.