NAGRADNJAČE

Osvojite večernju haljinu s potpisom domaćeg brenda JB design

05.01.2017 u 10:00

Bionic
Reading

U razdoblju maturalnih večeri splitska modna dizajnerica Jelena Bošnjak koja stoji iza brenda JB design odlučila je jednu čitateljicu nagraditi haljinom uz koju će najvažnija zabava u životu svake djevojke postati još nezaboravnija

Premda nas većina uz maturalnu zabavu veže lijepe asocijacije taj događaj itekako je stresan djevojkama koje te večeri žele izgledati besprijekorno. Odabir odgovarajuće modne kombinacije te popratnih elemenata poput šminke i frizure zahtijeva vrijeme, a nerijetko i velika financijska sredstva. Stoga je, kako bi malo pridonijela bržoj ali u konačnici i povoljnijoj realizaciji stylinga, splitska dizajnerica Jelena Bošnjak odlučila jednu maturanticu nagraditi haljinom iz svoje posljednje, blagdanske kolekcije 'Perla luxe'.

Riječ je o kratkoj večernjoj haljini crne boje koja je ukrašena ručno apliciranim Swarovski kristalima. Osim navedenog obilježava je jednostavnost i print na tkanini, a dostupna je u odjevnoj veličini 36/38.

Upravo crna boja u kojoj je izrađena i ova haljina dizajnerici je omiljena. Njome, kako navodi, voli istaknuti dramatiku, a često je koristi za svoje kreacije jer je vječna i jednostavna za kombiniranje.

Vlastiti brend JB design (ime sročeno od inicijala) Jelena Bošnjak pokrenula je prije pet godina nakon što je upisala dvogodišnji program obrazovanja u splitskoj podružnici talijanske škole mode i dizajna. Svojim se kreacijama nastoji prilagoditi ženama svih dobi pritom vodeći računa o nosivosti i lakom održavanju istih. Uz brend, karakterističan po spoju jednostavnog i dramatičnog, ima modnu agenciju koja nosi njezino ime no dosad se javnosti najviše predstavljala putem kampanja čije je zaštitno lice bivša Miss Universe Dalmacije Antea Valenta.

'Kada kreiram zamišljam odvažnu ženu koja unatoč svim preprekama uzdignute glave ide kroz život. Dosad imam predivna iskustva s maturanticama, volim svake godine barem jednu razveseliti haljinom, i njima koje tek ulaze u svijet odraslih želim poručiti upravo - da budu odvažne. Počevši od važnih odluka do modnog stila'. - izjavila je dizajnerica.

Vrijednost haljine je 1.000 kuna, a kako bi sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je točno odgovoriti na pitanje:

Koja je bivša misica zaštitno lice brenda JB design?
a)Sarah Ivanković
b)Antea Valenta
c)Anica Kovač

Darujemo haljinu splitske dizajnerice Jelene Bošnjak iz posljednje, blagdanske kolekcije 'Perla luxe' u veličini 36/38, a dobitnica je Maja Vukoja iz Zagreba.