ZGODNA J.LO

Sakrila figuru i zablistala u netipičnom izdanju

29.12.2016 u 18:20

Bionic
Reading

Slavna latino pjevačica poznata je kao velika ljubiteljica mode, a čak i kada pokušava izgledati kao da je sve samo nabacala na sebe, vidi se da je uložila dosta truda. Tako je bilo i ovom prilikom, kada je sa svojim blizancima otišla na večeru - Jennifer Lopez pomno je odabrala svoju dobitnu kombinaciju

I za odlazak na večeru s najvažnijim osobama u njezinom životu - blizancima Emmom i Maximilianom - latino pjevačica pomno bira kako će izgledati. U restoran Craig's u WestHollywooduJenniferLopez zablistala je u pomno odabranoj odjevnoj kombinaciji.

Hlače visokog struka brenda Etro, čija je cijena 650 funti, Jennifer je uskladila s udobnim kardiganom dizajnerice Ann Demeulemeester i postigla chic kombinaciju. Slavna pjevačica zna da su i detalji bitni, pa se tako odlučila za platforme s potpisom CharlotteOlympia, kao i neonski žutu torbu HermesKelly. Sve je upotpunila, kako i priliči slavnim zvijezdama, trendi sunčanim naočalama, iako je već odavno pao mrak.

Velike okrugle naušnice, crnom olovkom uokvirene oči te visoko podignuta punđa dale su dodatni pečat njezinoj modnoj kombinaciji.


Hlače brenda Etro kombinirala je s udobnim kardiganom i velikom neonski
žutom torbom
Hermes Kelly