PRIRODAN LOOK JE IN

Izumirući trendovi koje će u 2017. zamijeniti novi hit komadi

23.12.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Proteklu su godinu obilježili odjevni predmeti i dodaci kojih se nikako nismo mogli zasititi, no popularni choker i majice spuštenih ramena zamijenit će novi trendi komadi koji će vladati u 2017. godini

Modni trendovi mijenjaju se prilično brzo pa ormar treba stalno iznova nadopunjavati. Tako je i s modnim trendovima u nadolazećoj 2017. koji donose neke nove hit komade. A koje to hit krpice koje smo ove godine kupovali kao ludi više neće biti poželjne iduće godine? Pripremite se na čišćenje svog ormara ili ih spremite da čekaju bolja vremena.



Out: Earcuff
In: Statement naušnice

Svi smo prigrlili trend popularnih naušnica u nizu, takozvanih naušnica earcuff koje prekrivaju školjku uha. Zlatne, metalne, viseće, neobične, s cirkonima, bilo ih je svakakvih, no sada su prošlost. Pospremite ih jer dolaze neka druga vremena kada će važan biti prirodan izgled.

Kao i kod trendi frizura o kojima smo već izvještavali, isto pravilovrijedit će i za nakit u 2017. Nenametljiv, prirodan look onoje na što trebate paziti ako planirate biti u skladu s trendovima.Umjesto party naušnica koje ste do sada nosili, isprobajte statementnaušnice koje su manje napadne, ali će jednako podignutistajling i djelovati sofisticiranije.


Out: Krznene sandale
In: Špičaste sandale

Krznene sandale, šlape, balerinke, apsolutno sve su bile dlakave ili imale pompom, međutim koliko god nam bile drage, zamijenjene su špic-sandalama koje će se u nadolazećoj godini nositi kao lude. Špic-cipele, iako povremeno padnu u drugi plan, čini se da neprestano doživljavaju povratak na modnu scenu, pa će tako i ove godine ponovno dominirati u svim dućanima. Dizajneri nude neka zanimljiva rješenja kada su u pitanju ove ljepotice.


Out: Kožni chokeri
In: Metalni lančić

Modni dodatak koji je u 2016. doživi najveći bum bio je svakako kožni choker koji sigurno svaka trendseterica ima u ormaru. Taj upečatljivi lančić ove će godine biti zamijenjen nešto decentnijom varijantom, a to je tanki metalni lančić koji daje nježnu notu modnim kombinacijama.


Out: Boho top spuštenih ramena
In: Top s izrezanim rukavom

Zanimljivo je kako su popularni komadi spuštenih ramena čini se došli do kraja svog putovanja, a štafetu će preuzeti srodan trend, haljine i bluze s izrezanim jednim ramenom. Moramo priznati da ovaj trend izgleda zanimljivo i svakako će biti popularan, no hoće li se zadržati i koliko, preostaje nam pričekati.


Out: Viktorijanske košulje
In: Upečatljivi rukavi

Košulje s nabranim volanima, čipkom i detaljima oko vrata od sada su prošlost. Dolazi vrijeme suvremenijeg dizajna, a to su upečatljivi rukavi. Resice, mašne, krzno, izrezi, volani ili široki rukavi, sve je moguće. Ako je suditi po kreacijama svjetskih dizajnerskih imena, ovo će biti luda vožnja. Vežite se, polijećemo!