ZVIJEZDE CRVENOG TEPIHA

Ovo su slavne trudnice s najviše stila u 2016.

27.12.2016 u 08:00

  • +6

Najbolje odjevene trudnice u 2016.

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako je ovu godinu obilježilo mnoštvo razvoda slavnih parova, istovremeno smo svjedočili pravom baby boomu holivudskih ljepotica koje su nas trudničkim stilom oduševljavali u svečanim i dnevnim izdanjima

Trudnički stil posebno je izazovan, no ne i za holivudske ljepotice koje su ove godine dokazale kako je moguće itekako dobro izgledati u svečanim i dnevnim izdanjima.

I dok pojedine zvijezde već uživaju u majčinstvu, glumice u visokom stadiju trudnoće poput Natalie Portman i Marion Cotillard i dalje ponosno šeću crvenim tepisima.

U dnevnim i svečanim izdanjima, dame koje su uspješno položile trudnički stil odijevanja definitivno su model Chrissy Teigen i glumica Blake Lively koje se ni u trudničkom danima nisu željele odreći visokih potpetica i uskih odjevnih komada, istovremeno dokazujući da stanje u kojem se nalaze ni po čemu ne bi trebalo biti razlog odricanja od seksepilnih kombinacija.

Od dnevnh izdanja, zanimljivija su svečana, a slavne holivudske trudnice ove godine svojski su se potrudile u modnom briljiranju na crvenom tepihu.

Jedno od pamtljivijih trudničkih izdanja u svečanoj formi, ove je godine imala glumica Kerry Washington na dodjeli nagrada Emmy kad se na crvenom tepihu u visokom stadiju trudnoće pojavila u crnoj haljini Brandona Maxwella pritom zasjenivši brojne uzvanice.

Čak tri dame s liste, glumica Anne Hathaway, Emily Blunt i model Chrissy Teigen, savršeno trudničko izdanje u jednoj su večeri pokazale na tradicionalnom partyju magazina Vanity Fair nakon glamurozne dodjele Oskara.

Lijepa Emily Blunt tada se odlučila za pastelnorozu haljinu modne kuće Prada, a njezina kolegica Anne Hathaway odlučila je zablistati u crnoj haljini dizajnera Naeema Khana s dodatkom prozirne tkanine ukrašene zlatnim detaljima. Svečani primjer Anne Hathaway, u stopu je pratio model Chrissy Teigen koja se na zabavi Vanity Faira pojavila u crnoj haljini presvučenoj šljokicama s potpisom brenda Marchesa.

I u visokom stadiju trudnoće, glumice se tako lako ne opraštaju od obaveza kao što su turneje povodom promocije novih filmskih uspješnica. Odabranica Ashtona Kutchera, glumica Mila Kunis, tako nas je ove godine počastila zanimljivim izdanjem na crvenom tepihu u povodu losanđeleske premijere komedije 'Bad Moms' pojavom u kratkoj haljini Ateliera Versace


Poput Mile Kunis, glumice Natalie Portman i Marion Cotillard, posljednje dane u godini vrijedno provode u promociji novih filmskih ostvarenja, pritom oduševljavajući javnost svojim svečanim izdanjima u visokom stadiju trudnoće.



Marion Cotillard
kao primjer glumice jedinstvenog stila, blagdanski prosinac označila je mnoštvom stajlinga u visokom stadiju trudnoće, a povodom njujorške promocije ratne drame 'Allied', u jednom danu uspjela se pojaviti u tri jedinstvena stajlinga s kojim je zavrijedila mjesto na listi najstajliš trudnica u godini na zalasku.

Holivudski baby boom ove je godine teško prošao neprimjetno, a spomenutom društvu ljepotica koje su nas iz mjeseca u mjesec oduševljavale trudničkim izdanjima, pridužuju se glumica Olivia Wilde i Liv Tyler.