FASHION GURU:

Plače mi se, Maja Šuput i Alka Vuica su među bolje odjevenima

13.12.2016 u 12:16

  • +11

Dodjela Godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge

Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Bionic
Reading

Stajlinzi na dodjeli Godišnjih priznanja Hrvatske diskografske udruge nisu bila neka sreća. Naš modni kritičar Fashion Guru skoro je zaplakao od tuge gledajući te modne kombinacije. Zaključio je kako su Alka Vuica i Maja Šuput bile među bolje odjevenima, što se rijetko kad događa, a nije se mogao načuditi outfitu Antonije Šole koja je 'došla odjevena kao za odlazak na plac'

Kad se samo sjetim kako to izgleda na dodjeli Grammyja i kako su svi ludo odjeveni, dođe mi da pustim suzu gledajući ove naše. Znam, mi nismo takvi, ne težimo tome da budemo ludi i provokativni, jer da se tako odjenemo, sigurno bi ispred bili prosvjedi crkvenih udruga, a Markićka i Oreškovićka bi se bacale po podu.

Nakon što sam još jednom vidio Bebekov kožnati prsluk, Tutićevu pojavu, neke nepoznate izvođače, shvatio sam da su Maja Šuput i Alka Vuica najbolje od jučerašnjeg događaja.

Za razliku od njih dvije koje ipak razmisle što će staviti na sebe i kako će se namontirati, Antoniji Šoli to ne predstavlja ništa. Alka je stala pred ormar i izvlačila robetinu dok nije pogodila, a Maja otišla u dućan i kupila najkraću haljinicu i roza cipelice samo za ovu prigodu.

Antonija kao da je kupovala kuglice u Nami i na Dolcu granu imele te skoknula na dodjelu nagrada. To je OK kombinacija za kvartovska druženja ili odlazak na plac, ali da dođeš ovakav na dodjelu nagrada svoje struke je ipak malo bezveze.