DAMA U PLAVOM

Prelijepa haljina koja ne trpi donje rublje pun je pogodak

13.12.2016 u 11:05

Priyanka Chopra

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Mnogi slavni uveličali su proslavu 70. obljetnice UNICEF-a, a među njima našla se i indijska ljepotica Priyanka Chopra koja je u sjedištu UN-a te večeri postala nova UNICEF-ova ambasadorica

Za hod po UN-ovom plavom tepihu, lijepa Priyanka odabrala je prikladnu, tamnoplavu haljinu od satena, djelo američkog dizajnera nepalskog podrijetla Prabala Gurunga.

Haljina Prabala Gurunga, krojem u potpunosti prikladna formalnosti događanja, na suptilan način naglasila je figuru indijske ljepotice, a detalji poput valovitih rukava, suknje i ukrasa nalik biserima smještenima na ramenima i bedrima, posebno su se isticali. Svečani odabir haljine lijepa glumica naglasila je cipelama u špic od brušene kože identične nijanse, dok je cjelokupan stajling zaokružila jednostavnom valovitom frizurom i make-upom u znaku zagasitog crvenog ruža.

Društvo na plavom tepihu u njujorškom sjedištu UN-a, Pryanki je činio slavni David Beckham koji godinama uspješno surađuje s UNICEF-om u ulozi ambasadora dobre volje.

'Ona utjelovljuje naš ideal ljepote', između ostalog stoji u opisu fotografije na profilu na Instagramu dizajnera Prabala Gurunga, u čijoj se haljini pojavila prelijepa indijska glumica.