POPUT MANEKENKE

Prelijepa zadarska nevjesta o kojoj bruje svjetski mediji

09.12.2016 u 13:43

  • +10

Pilotkinja Malin Rydqvist

Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vuković Stipaničev/CROPIX

Bionic
Reading

Svjetski mediji ne prestaju pisati o 'najseksi pilotkinji', Šveđanki Malin Rydqvist koja je preko noći postala senzacija na Instagramu s više od 150 tisuća fanova. Rodnu je Švedsku zamijenila Zadrom, a uskoro planira postati i zadarskom nevjestom

U pauzama od upravljanja moćnim Boeingom 737 za niskotarifnog prijevoznika Ryanair, švedska pilotkinja Malin Rydqvist vrijeme krati prakticirajući jogu, a ogromnu bazu fanova na Instagramu često počasti svojim fotografijama u impresivnim pozicijama na egzotičnim lokacijama.

Prelijepa pilotkinja sjajno se snašla i u ulozi manekenke spremno pozirajući fotografkinji Cropixa u crnom outfitu - kratkoj vesti, crnoj kožnoj minici i trendi čizmama iznad koljena s visokom potpeticom, koje su naglasile njezine duge i vitke noge.

Use your energy to create, not to destroy ??

Fotografiju objavljuje Malin Rydqvist (@flymeyoga)

A little act of kindness every day goes a long way ?? ??@flexilexi_fitness

Fotografiju objavljuje Malin Rydqvist (@flymeyoga)


Ova 29-godišnja Šveđanka rođena u Stockholmu nedavno se zbog posla i ljubavi prema pilotu Igoru Zaninoviću Osibanu preselila u Zadar.

'Doselila sam se zbog posla, a potom pronašla svoju veliku ljubav. A kad sam se zaljubila u njega, zaljubila sam se i u Hrvatsku. Volim hrvatsku hranu, fantastičnu prirodu, čarobne vodopade i nacionalne parkove', izjavljuje Malin u razgovoru za Jutarnji list.


Prelijepa pilotkinja velika je zaljubljenica u jogu, a prakticira je od nesreće koju je 2008. doživjela na snowboardingu, nakon čega su počeli i njezini problemi s leđima.

'Sve sam pokušala, a jedino što je imalo učinka bila je joga. Osim toga, joga mi pomaže da bolje razumijem samu sebe, ali i da budem bolja osoba prema drugima', kaže pilotkinja koja očarava prelijepim licem i zanosnom figurom.