ZVIJEZDA CRVENOG TEPIHA

Plus size ljepotica raskošnim dekolteom stvorila pomutnju

09.12.2016 u 12:33

  • +4

Ashley Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata plus size ljepotica Ashley Graham trenutno se može pohvaliti novim angažmanom u ulozi savjetnice kandidatima šoua 'Američki top model'. Povodom njujorške premijere nove sezone, lijepa Ashley posebno se potrudila u isticanju raskošne figure

Ova 28-godišnja plus size ljepotica na premijeri nove sezone šoua 'Američki top model' pojavila se u seksepilnoj čipkastoj haljini ispod koje se nazirao crni bodi.

Odvažnim odabirom haljine od crne čipke lijepa Ashley naglasila je raskošno poprsje koje su osiguravale tanke naramenice dekoltea dubokog V-izreza.

Vidno raspoložena Ashley na roza tepihu svečane premijere nove sezone šoua seksepilan izgled istaknula je visokim konjskim repom, make-upom u znaku crnog tuša na očima i visećim zlatnim naušnicama, dok je tankim remenom oko struka istaknula raskošnost svoje figure.

U novoj sezoni šoua 'Američki top model', koji je godinama vodila Tyra Banks, Ashley će se naći u ulozi savjetnice natjecatelja. Njezine poznate obline do sada su krasile brojne naslovnice modnih magazina, a nedavno se pojavila i na naslovnici britanskog izdanja magazina Vogue.

Ova slavna ljepotica smatra da bi žene poput nje napokon trebale krasiti modne piste, osobito kolekcije donjeg rublja.

'Ako me ljudi iz Victoria's Secreta ikada pozovu da nosim njihovu reviju, drage ću se volje odazvati pozivu. Pitanje je vremena kad će se to dogoditi', nedavno je odgovorila Ashley na pitanje treba li poznati brend Victoria's Secret u svoje spektakularne revije uvrstiti plus size modele.