DELIGHT

Blagdanska kolekcija koja će oduševiti ljubiteljice profinjenog dizajna

08.12.2016 u 15:53

  • +6

DeLight blagdanska kampanja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nedugo nakon predstavljanja svoje iznimno uspješne prve kampanje, Ivan Friščić i Željka Molnar izbacili su blagdansku kolekciju za svoj brend DeLight. Pod fotografskim vodstvom talentiranog dvojca, Filipa Koludrovića i Dore Šarić, jedna od trenutno najvećih glazbenih zvijezda zablistala je u stilu pravih holivudskih diva

Gina Victoria, pjevačica benda Detour, zaštitno je lice blagdanske mini kolekcije koja će oduševiti sve ljubiteljice vrhunskih materijala i profinjenog dizajna.

'Zašto Gina? Zašto ne?! Prekrasna, mlada djevojka i žena. Hodajuća je inspiracija koja svakim svojim pokretom donosi novi glamur. Njezina moć transformacije nešto je što je oduševljavalo iz fotografije u fotografiju', pojasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

'Novogodišnja DeLight kolekcija je inspirirana bezvremenskom ljepotom, holivudskom glamuroznom ženstvenošću, vremenima u kojima su žene svoju snagu pokazivale kroz svoju fragilnost otkrivanjem ramena i nogu. Materijali su ti koji nose krojeve i kolekciju. Odabrani su teški i kvalitetni materijali, od pliša do šljokica i najlakši - til, svila i čipka koji su teksturalno prožeti unutar jednog odjevnog predmeta. Klijentice odabirom DeLighta dobivaju glamurozne, luksuzne i nježne haljine koje će od njih stvoriti zvijezdu svakog partyja, od novogodišnjeg dočeka do božićnog domjenka”, nadovezao se uz samu viziju kolekcije.'

'Inspiracija nam je prvenstveno bila bezvremenska ljepota kombinirana uz ženstvenost, snagu, ali i nježnost žene provučena kroz odabir materijala i kontrasta boja i materijala. Posvetili smo se spajanju različitih tekstura unutar jednog odjevnog predmeta. Ono čime se posebno ponosimo jesu kvaliteta i posebnost materijala kroz koje spajamo trendove i klasiku. DeLight odjevni komadi su sa stavom, izrađeni u krojevima koji laskaju ženama', opisala je Željka Molnar kolekciju.

Kolekcija se bazira na rasponu crne boje sa zlatnim detaljima preko bordo crne, pa sve do bež nijansi, te indigo plavih i maslinastih komada. Elegantne haljine, bluze i hlače izrađene su od pamučnog brokata, svilenog i viskoznog pliša, a kombiniraju čipku i svilu na iznimno glamurozan način u duhu zlatnog doba Hollywooda.

Nakon suradnje za jubilarni koncert Detoura kada je zablistala u DeLight disco kompletu, Gina se s lakoćom transformirala u fatalnu ljepoticu nove kampanje koja odiše duhom noir filma.

'S velikim zadovoljstvom prihvatila sam poziv za snimanje nove DeLight kampanje. Nakon odličnog disco - stylinga na slavljeničkom koncertu Detoura, nastavak suradnje bio je logičan korak. Zaista obožavam nositi njihovu maštovito dizajniranu odjeću. Izrađena je od vrhunskih materijala, izuzetno udobna i savršeno krojena i vjerujem da u ovoj kolekciji svaka žena može pronaći novu inspiraciju za snažnu i samosvjesnu ženstvenost. Snimanje ove kampanje bilo je prekrasno iskustvo jer su modni DeLight čarobnjaci stvorili ambijent kao u najljepšim snovima', komentirala je Gina suradnju.