PRETENCIOZNA IZDANJA

Nevena Rendeli potpuno promašila s najvrućim modnim trendom

08.12.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Ako je ijedna popularna Hrvatica posebno zavoljela baršunasti trend koji vlada ove sezone, onda je to voditeljica Nevena Rendeli jer posljednji outfiti pokazuju da se itekako zaigrala pa odvažno odjenula čak i ogrtač s monogramom

Otkako se intenzivno bavi trčanjem i mnoge impresionira zdravim stilom života, ali i zavidno vitkom linijom, Nevena Rendeli može odlično nositi gotovo svaki trend i očito je da obožava modu.

U posljednje se vrijeme tako ne skida iz baršuna, te meke i zavodljive tkanine koja je modni svijet osvojila na prepad i vlada policama trgovina bilo da je riječ o krpicama s potpisom ili lancima ulične mode.

Lijepa voditeljica ovu će godinu sigurno pamtiti po nekoliko velikih uspjeha, od snimljenog dokumentarca 'Ironwoman' pa do vjenčanja s Makom Vejzovićem, a na Instagramu rado pokazuje koliko je sretna i kako uživa u životu. Uz tako lijepo životno razdoblje savršeno se uklapa i strast za modom.

Only rare woman have "it" ???? #womanity ❤️ stunninng as always @nevenarendeli wearing #LCR velvet dress

Fotografiju objavljuje LCR (@lacroixroyalstore)


Nevena je među prvim ljepoticama s naše društvene scene počela nositi baršun, a sada se već toliko zaigrala da je pokleknula pred najnovijim trendom – ogrtačem koji ima njene inicijale.

Prije neobičnog ogrtača koji je nosila na premijeri nove predstave u zagrebačkom kazalištu Gavella plijenila je pažnju u haljini na preklop boje burgundca koja je izgledala kao kućni ogrtač iz bakina ormara. Ispod njega je nosila čipkasti crni bodi koji nije nimalo popravio dojam.

Na crne široke baršunaste hlače pomalo pretenciozan gornji dio s monogramom sakrio joj je liniju, a mnogi su se složili da zbog kroja i pojasa djeluje kao kućni, a ne glamurozan ogrtač od hit tkanine.

Tko zna, možda je na modni svijet i ovakve novitete već počela utjecati nova prva dama SAD-a Melania Trump koja također jako voli monograme.

'Volim da određene stvari imaju monogram jer to daje mom ormaru određenu toplinu, to je nešto u čemu se osjećam zaista ugodno. To je nešto tvoje, nešto osobno. To činim iz zabave', rekla je 46-godišnja Slovenka u jednom intervjuu za Harper's Bazaar.