DOBITNA KOMBINACIJA

Hit čizme dominiraju stajlinzima lijepe crnke

07.12.2016 u 09:45

  • +4

Olivia Munn u hit čizmama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Po svemu sudeći, 36-godišnja glumica Olivia Munn velika je ljubiteljica čizama iznad koljena. Pojavila se u njima dvaput u New Yorku

Ova američka glumica i bivši model trenutačno užurbano promovira svoj novi kinohit, blagdansku komediju 'Office Christmas Party' u kojoj glumi s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston.

Tijekom njujorške promo turneje javnost je počastila dvama zanimljivim outfitima s čizmama iznad koljena koje se smatraju vrućim trendom sezone.

U prvom njujorškom izdanju predstavila se kombinacijom bijele košulja-haljine s volanom i čizmama iznad koljena u trendovskoj boji burgundca.

Te hit čizme djelo su omiljenog dizajnera obuće Stuarta Weitzmana, a nose naziv HighStreet. Taj model zvijezda serije 'Newsroom' dodatno je naglasila torbicom identične nijanse sa zlatnim zakovicama. Skladnu kombinaciju dodatno je dovela do savršenstva odlučivši se za zagasito crveni ruž i blago valovitu frizuru. Prvi outfit Olivia je u međuvremenu nadogradila kratkom svijetlosivom bundicom kojom je zaokružila osmišljenu kombinaciju.

Nakon gostovanja u šouu 'Good Morning, America', Olivia je brzinski promijenila outfit i zablistala u najnovijem tog dana. Kao i prethodnom kombinacijom najnoviji stajling zaokružila je još jednim čizmama iznad koljena, ovaj put u crnoj verziji stiletto

Poslije modnog eksperimenta u nijansama bijele i bordo, na red su stigli svijetloplavi tonovi razbijeni crnim detaljima i modnim dodacima. Drugu kombinaciju gradila je oko svijetloplave minice i kratkog topa s blejzerom Versace koji odudaraju zahvaljujući detaljima kožnog ovratnika, džepova i trendovskih patentnih zatvarača. Unikatni komplet ponovno je naglasila čizmama iznad koljena, a razigrani dojam kombinacije istaknula je visokim konjskim repom i crnom torbicom.