TAKO SE TO RADI

Zgodna crnka na špici svima očitala modnu lekciju

07.12.2016 u 06:56

  • +6

Zgodna crnka na špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Temperature su se spustile ispod nule, ali to nije nikakav problem za djevojke na zagrebačkoj špici jer su nabacile tople zimske trendi krpice u kojima odlično izgledaju

Nekoliko je trendova posljednjih tjedana zavladalo ulicama grada i lagane su krpice bez daljnjega spremljene u ormar. No najavljeni trendovi garantiraju zabavnu modu ove zime i to je dokazala zgodna crnka koja se prošetala centrom Zagreba.

Djevojke se i dalje ne mogu odvojiti od čizama visine iznad koljena, golicaju maštu mini suknjama ili skinny trapericama, a griju se bundicama koje su se ove sezone opet vratile u modu.

Unatoč ljepoticama koje plijene pažnju izazovnim kombinacijama, nama je za oko zapela mlada tamnokosa djevojka koja je od trendova prihvatila samo animal print i složila mladenačko elegantan stajling. U sivo-plavim tonovima, zgodna je crnka za šetnju gradom odabrala upečatljive gležnjače sa životinjskim uzorkom, uparila ih s trapericama, ali i statement kaputom.

Kaput s tkanjem riblje kosti lijepo se slagao s plavom torbicom i svijetlim predimenzioniranim šalom, a sve nijanse sive mlada ljepotica razbila je rukavicama u boji cigle i stajling zaokružila crvenim ružem.