LOŠ DAN, LOŠ STAJLING

Što joj se dogodilo? Modna ikona potpuno podbacila

06.12.2016 u 12:12

  • +3

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata po istančanu ukusu, Olivia Palermo uspjela je neočekivano modno podbaciti na crvenom tepihu glamurozne dodjele britanskih modnih nagrada

Londonski Royal Albert Hall sinoć je vrvio glamuroznim mnoštvom u povodu dodjele britanskih modnih nagrada. U društvu slavnih ljepotica očekivano se našla i modna ikona stila Olivia Palermo koja je uspjela neslavno završiti na listi najgore odjevenih.

'Potpuno je svetogrđe uvrstiti Oliviju Palermo na listu najgore odjevenih, no svoje mjesto zaslužila je haljinom koja je dostojnija za nošenje u ljetnoj sezoni', mišljenja su modni kritičari kojima se nimalo nije svidio odabir haljine modnog dvojca brenda Peter Pilotto

Bijelu haljinu trendovskih golih ramena, s trakom oko struka i cvjetnog printa u plavim, sivim i smeđim tonovima po sredini dvojca Peter Pilotto, međutim, Olivia je uspjela modno uništiti odabirom trobojnih i stilom potpuno oprečnih gležnjača koje se nimalo ne uklapaju u svečani ton haljine.

Poznata po uspješnom kombiniranju nespojivih komada, ovaj je put otišla korak dalje servirajući rijetko loše izdanje. Te gležnjače nedavno je nosila u casual kombinaciji u šetnji New Yorkom, a po svemu sudeći, nije ih se željela odreći ni kad je u pitanju kreiranje svečane kombinacije.

#style #look #loveit #inspiration #oliviapalermo

Fotografija koju objavljuje @style.look.loveit

Odabir modnog dodatka poput blještave torbice u srebrnim i zelenim tonovima također se pokazao nesretnim, no dobar makeup u znaku smokey eye efekta plavih tonova i jednostavna frizura spuštenog repa nisu je uspjele spasiti od završavanja na listi najgore odjevenih te večeri.