FASHION GURU:

Maja Tedeschi izgleda sjajno, ali vrijeme je da odjene nešto drugo

06.12.2016 u 11:14

  • +28

Svečana proslava 10. godišnjice magazina Gloria Glam

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Bionic
Reading

Na glamuroznoj proslavi desete godišnjice magazina Gloria Glam bračni par Tedeschi plijenio je pozornost svojim odmjerenim i elegantnim stajlinzima. Maja Tedeschi tom je prigodom nosila svoj omiljeni brend Celine, a iako joj jako dobro stoji, bilo bi već vrijeme da je vidimo i u nečem drugom, poručio joj je Fashion Guru

Jučerašnji događaj u HNK-u stvarno je bio glamurozan, a među brojnim gostima našao se i bračni par Tedeschi. Uvijek elegantni i moderni, Maja i Emil su definitivno jedan od bolje odjevenih parova u Lijepoj Našoj, a to su dokazali i ovoga puta.

Meni je drago to da je Maja vjerna određenim brendovima, ali pitam se nije li možda pomalo lijena pregledati ponudu drugih modnih kuća ili je jednostavno lojalna Célineu.

Njezina duga crna haljina tog poznatog francuskog branda dio je resort kolekcije za iduću godinu i stvarno je jako elegantna, profinjena, jednostavna i efektna.

Mislim da je i krzno od istog brenda, ali za ovu jesen, tako da na Maji sve to jako dobro stoji, ali bilo bi već vrijeme da je vidimo i u nečem drugom - samo da nije Gucci, nije mi ona za to.

Gucci se inače teško nosi, ali neki, koliko vidim, nemaju problema s tim…