KAKVA ELEGANCIJA!

Jennifer Aniston istaknula fantastičnu liniju

06.12.2016 u 10:58

  • +4

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Jennifer Aniston trenutačno vrijedno promovira novu komediju 'Office Christmas Party', a na njujorškoj premijeri zablistala je u laskavoj krpici kojom je uspješno naglasila fantastičnu liniju

Poput glumačke kolegice Andie MacDowell, ni Jennifer Aniston nije mogla odoljeti eleganciji kombinezona – komada koji posebno laska ženinoj liniji, pa tako i onoj 47-godišnje Jennifer.

Za svečanu njujoršku premijeru svoje nove komedije u kojoj tumači lik šefice iz pakla odlučila se za crni kombinezon s potpisom dizajnera Brandona Maxwellanajpoznatijeg po mnogobrojnim modnim suradnjama s Lady Gagom

Klasičan kroj kombinezona na jedno rame istaknula je nakitom, visećim naušnicama u obliku lista i narukvicama, a od ostalih modnih dodataka odlučila se za jednostavnost male pismo-torbe. Široke nogavice kombinezona na trenutak su joj otkrivale ubojito visoke platformice u trendi boji burgundca.

Prepoznatljivu plavu kosu, koja godinama služi kao frizerska inspiracija brojnih žena, ovaj je put odlučila ostaviti raspuštenom, a kombinaciju je zaokružila makeupom u prirodnim tonovima i dodatkom strukiranog kaputa strogih linija nalik dugom blejzeru.

Неудачный макияж или нам кажется? #jenniferaniston

Fotografiju objavljuje PEOPLETALK.RU (@peopletalkru)