GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU

Nikad vitkija Sanja Doležal zasjenila upola mlađe ljepotice

06.12.2016 u 10:55

  • +28

Svečana proslava 10. godišnjice magazina Gloria Glam

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Bionic
Reading

Sanja Doležal na crveni tepih Hrvatskog narodnog kazališta pokazala se u glamuroznom izdanju i zablistala na slavlju desete obljetnice magazina Gloria Glam u kreaciji od trendi tkanine, ali i izazovnog kroja

Voditeljica i pjevačica Sanja Doležal na proslavu je stigla u rijetko viđenom izdanju. Komplet od baršuna sirena-kroja, nova frizura složena u elegantnim valovima i damski prebačena stola preko ruku – nije čest stajling u kakvom viđamo poznatu pjevačicu i voditeljicu.

Raskošni outfit Sanje Doležal sve je oborio s nogu, posebno što je istaknuo njenu vitku liniju. S velikim osmijehom na licu pozirala je poput kakve dive pa se može reći da je zasjenila i upola mlađe ljepotice koje su bile na proslavi.

Otkrila nam je da se kreacija Cherry Hill zapravo sastoji od dva dijela, što joj se sviđa jer ih može nositi u više kombinacija. Pjevačica i voditeljica zna da je baršun jedan od najvećih hitova ove sezone, ali nije samo zato odabrala kreaciju od te popularne tkanine.

'Mislim da je baršun vječan i treba ga čuvati. Imam nekoliko haljina od baršuna u ormaru koje čuvam zbog toga. Znam da se uvijek vraća u modu i sada je u trendu, ali nisam ga zato odabrala. Odgovarao je za ovakvu prigodu i jako mi se sviđao kroj pa sam ga zato i odabrala. To je zapravo duga crna suknja i top i zgodno je jer se može nositi na više načina', kaže Sanja Doležal.

Dvodijelni komplet kroja sirene i ukrašen čipkom u struku naglasio je vitku liniju kojoj je Sanja disciplinirano posvećena posljednje dvije godine: 'Moram priznati da pazim na prehranu, držim se svoje prehrane od mesa i povrća, a što manje ugljikohidrata jer ne želim se opet dovesti u situaciju da moram skinuti tako puno kilograma', iskreno govori Sanja i otkriva da se opusti na kakvim slavljima, ali nakon toga se vraća zdravom stilu života.