MODNA ODVAŽNOST

Prva dama zabljesnula poput holivudske dive

06.12.2016 u 10:19

  • +5

Michelle Obama i Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Meksička ljepotica raskošnih oblina Salma Hayek i prva dama Amerike Michelle Obama, po svemu sudeći, dijele jednaku ljubav prema dizajnerskom umu Guccijeva dizajnera Alessandra Michelea

Modni maksimalizam Guccijeva dizajnera osvojio je pažnju mnogih žena svjetskog glasa. Ovom radišnom i samozatajnom geniju nedavno je uspjelo modno spojiti glumicu Salmu Hayek i aktualnu prvu damu Amerike Michelle Obamu.

Za razliku od Michelle, meksičku ljepoticu raskošnih oblina često se može vidjeti u komadima s Guccijevim potpisom što najviše može zahvaliti braku s vlasnikom grupacije Kering koja u vlasništvu drži ovu poznatu talijansku modnu kuću.

Svečana blagdanska izdanja ove dame složile su haljinama s retro cvjetnim uzorkom koji je s vremenom postao zaštitni znak popularnog Guccijeva dizajnera.

U povodu svečane ceremonije u Kennedyjevu centru, u Washingtonu Michelle Obama pojavila se u haljini talijanske modne kuće koja je kreirana samo za nju. Svečanu balsku haljinu od crne svile krasi upečatljiv otisak cvjetova kamelije koji je dodatno naglašen V-izrezom na dekolteu, padajućim tričetvrt rukavima i mašnom na području struka.

Na drugom kontinentu i na glamuroznoj dodjeli britanskih modnih nagrada u londonskom Royal Albert Hallu meksička ljepotica Salma Hayek odlučila se za personaliziranu haljinu cvjetnog uzorka s potpisom Gucci. Njezina se razlikuje po naglasku na nogama pomoću velikog proreza u donjem dijelu kreacije.

Usku haljinu ima puno detalja poput kratkih rukava u volanima, baršunaste trake oko struka, ukrasnih broševa na naramenicama, svjetlucave zmije i cvjetnog printa u retro maniri. Za razliku od Michelle koja se ovaj put odlučila za decentan i gotovo neprimjetan nakit, Salma je modni maksimalizam haljine uspjela dodatno naglasiti raskošnom ogrlicom i visećim naušnicama.

#SalmaHayek on the red carpet at the #BritishFashionAwards Posted by @theoriginaldatvegasgyrl

Fotografiju objavljuje D.A.T Vegasgirls (@datvegasgirlsplus1)

U svom stilu prva dama Amerike i meksička diva raskošnih oblina uspjele su još jednom dokazati ogromnu popularnost koju već nekoliko sezona uživa Guccijev Alessandro Michele