STRUČNI SAVJETI

Znamo kako pronaći savršene boyfriend traperice

05.12.2016 u 16:12

Bionic
Reading

Većina žena ne može zamisliti svoj ormar bez dobrih traperica, bezvremenskog odjevnog predmeta koji pristaje svim ženama i ide uz sve kombinacije. No koliko god obožavale traperice, kupnja mnogih se često pretvara u noćnu moru. Američka stilistica Micaela Erlanger kada ne radi sa zvijezdama poput glumica Jennifer Hudson, Lupite Nyong’o ili Hilary Swank rado dijeli svoje stilističke savjete

Boyfriend traperice ne ističu obline i ne oblikuju liniju, ali mu trendseterice ne mogu odoljeti. Razlog je ležeran izgled koji brojne žene vole isticati i dati do znanja kako im traperice u službi isticanja oblina nisu prioritet. Ovaj popularan model ako želite izgledati trendi - treba znati nositi. Po riječima Micaele Erlanger, kada kupujete ovaj model traperica, treba paziti da traperice padaju na bokove, a ne i preko njih.

Pokušajte pronaći model traperica koje sežu taman iznad gležnja, u suprotnome vam noge mogu izgledati puno kraće nego što jesu, a i deblje. Zavrnite ih nekoliko puta kako ne biste izgledali bezlično, a takve će pristajati uz visoke potpetice, ali i uz tenisice.

Pazite da ne izgledaju previše vrećasto kao da doslovno nosite traperice od svog dečka. Ne želite izgledati muškobanjasto.

Happy birthday @lupitanyongo !!! ????✨????❤️??

A photo posted by Micaela Erlanger (@micaelaerlanger) on

Micaele Erlanger je stilistica brojnih zvijezda poput Lupite Nyong’o