FASHION GURU:

Dosadan stajling Sanje Milanović: Šteta što je sakrila figuru

05.12.2016 u 12:02

Bionic
Reading

Domaći modni brend Nebo predstavio je novu kolekciju, a reviju je iz prvog reda pratila i Sanja Musić Milanović. Supruga bivšeg premijera poznata je po dobrom modnom ukusu, no ovoga puta naš modni kritičar Fashion Guru nije bio oduševljen njezinim stajlingom. Zaključio je da je on više primjeren osobama koje baš i nemaju neku figuru, a Sanja Musić Milanović definitivno nije jedna od njih

Budući da se njezin suprug totalno povukao iz javnog života i odbacio stranku koja ga je stvorila, gospođa Milanović ipak je odlučila prekinuti tu njihovu famoznu tajnovitost.

Iskreno, nisu više baš ni zanimljivi, a sudeći po ovome kako se sredila, rekao bih da ni ona nije više interesantna s modnog aspekta.

Ovakav stajling je za osobe koje baš i nemaju neku figuru, a znamo da Sanja nije jedna od takvih. Mogla je staviti neki remen pa da barem još nešto istakne osim te marame, a i ona se odavno tako više ne nosi.

Da je recimo obula visoke pete a ne ravne čizme, već bi i to bilo dovoljno da istakne figuru. No sva sreća da je lijepo našminkana pa, kad je pogledaš, shvatiš da je najzgodnija osoba u svijetu domaće politike, uključujući one koji danas žare i pale našom političkom scenom.