MODNA INSPIRACIJA

Učite od nje kako oživjeti tmuran zimski stajling

05.12.2016 u 11:22

  • +2

Jessica Chastain

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jessica Chastain trenutno promovira novi film 'Miss Sloane', a na nedavnom promotivnom pojavljivanju ova glumica prepoznatljive crvene kose sve je zadivila upečatljivim kaputom trendovske nijanse

Nakon što je za potrebe filmske uloge svoju vatrenocrvenu kosu obojala u smeđe Jessica Chastain vratila se prepoznatljivom izgledu proslavivši ga u šik zimskoj kombinaciji.

Poput mnogih dama, holivudska glumica u zimskoj sezoni nije odoljela elegantnim crnim komadima. Običnu kombinaciju sačinjenu od vječne male crne haljine i mrežastih čarapa Jessica Chastain uspješno je razbila neodoljivim modelom kaputa u trendovskojnijansi potter clay.

Riječ je o smećkastoj nijansi, boji hrđe, koju su brojni dizajneri i brendovi već su uključili u aktualne jesenske kolekcije, a njoj u prilog ide i izvještaj kompanije Pantone, specijalizirane za boje, koja ju je uvrstila među najpopularnije u jesenskoj sezoni. U svijetu slavnih krpice u nijansi potter clay zapele su za oko i trendseterici Oliviji Palermo.

Osim u trendovskoj nijansi, Jessicin kaput dolazi s upečatljivim detaljem ukrasnih gumbi od svjetlucajućih kamenčića te s predimenzioniranom kragnom. Zahvaljujući efektnom kaputu, slavna glumica uspjela je od potpuno crne kombinacije u znaku klasičnih komada stvoriti zanimljiv zimski stajling vrijedan kopiranja.