OGRNUTA U BARŠUN

Zbog crvene haljine svi su gledali samo u nju

03.12.2016 u 20:21

Bionic
Reading

Gdje god se pojavi, 28-godišnja Ashley Graham malo koga ostavi ravnodušnim. Ovaj plus size model dugi niz godina bila je na meti raznih dušobrižnika koji su joj spočitavali njezine kilograme i obline, no ona je sve ušutkala pojavivši se na naslovnici modne biblije - Voguea. Jučerašnjim izlaskom u New Yorku nije nikoga ušutkala, ali je ostavila bez teksta odjenuvši crvenu baršunastu mini haljinu

Ona zaista zna što napraviti kako bi svi pogledi, gdje god se pojavi, bili upereni u nju. Prvi plus size model, 28-godišnja Ashley Graham sinoć je stigla na događanje VH1 Divas Holiday: Unsilent Night u New Yorku pokazujući svoju tijelo, koje ima oblik pješčanog sata, u uskoj baršunastoj haljini crvene boje. U toj haljini njezine su obline bile dodatno istaknute, a ona je ponosno pozirala okupljenim fotografima. Uz haljinu je iskombinirala crno-zlatne sandale, kosu je počešljala i zalizala, a uz sve to iskombinirala je narančasto sjenilo, ružičasto sjajilo te brončano rumenilo.

Bilo je to netom nakon što se na tržištu pojavila nova naslovnica britanske modne biblije - Voguea - koju krasi upravo ona. Tom je naslovnicom zapravo ušutkala sve zlobnike koji su joj godinama govorili kako uzalud sanja razne naslovnice, jer da ona na njima nikada neće biti. Ashley je zbog svog konfekcijskog broja 46 često bila meta izrugivanja, a ovime je dokazala da i žene poput nje, s izraženim oblinama, mogu biti jednako privlačne i smijati se s naslovnica najpoznatijih modnih časopisa.


Plus size ljepotica rijetko kada pogriješi modnim odabirom

'Govorili su mi da mogu biti samo cura koja pozira za kataloge, da o pravim naslovnicama mogu samo sanjati, a pogledajte me sad! Sada sam osvojila jackpot i zlobnicima začepila usta. Neću dozvoliti da me drugi etiketiraju', poručila je dušobrižnicima lijepa Ashley.

Naslovnicom Voguea Ashley je zatvorila više nego uspješnu poslovnu godinu, u kojoj je modno uspjela zahvaljujući naslovnicama Maxima i Sports Illustrateda


Obline su dodatno došle do izražaja jednostavnom, zalizanom i raspuštenom kosom