NAGRADNJAČA

Otkrijte u sebi stručnjaka za osvježavanje stila

30.11.2009 u 10:46

Bionic
Reading

Svima je dobro poznata ljubav žena prema modi, garderobi i dobrom stilu. Smišljanje i traženje novih odjevnih kombinacija oduvijek je bila i ostat će ženska stvar. Razloga za osvježavnje stila uvijek ima - želja za kreiranjem posebnog osobnog stila koji se razlikuje od drugih, novi trendovi, drugi posao, prekid veze, ili jednostavno - dosada. Sve u svemu, veza između žena i mode gotovo je prirodna stvar.

Ariel Color & Style

No, je li prilikom osvježavanja vlastitog modnog stila uvijek potrebno kupovati nove odjevne komade? Može li se promjena postići i na neki drugi način? Naravno da može. Zašto danas, u vremenima štednje i recesije, tražiti osvježenje stila samo u kupovini novih odjevnih predmeta? Svaka mudra žena zna da se svaki komad odjeće može itekako dobro iskoristiti bez obzira je li on nov ili star. Upravo u tome leži tajna dobrog i prepoznatljivog vlastitog modnog stila - nešto što je nekad bilo moderno, vrlo lako to može postati ponovno.

Kombiniranjem novog i starog, spajanjem komada koje prije nikada ne biste ni pomislili kombinirati, eksperimentiranjem sa svime što se nalazi u Vašem ormaru jednostavno možete postići ono za što bi netko drugi potrošio brdo novca. A svakoj ženi to predstavlja i pravi izazov. Prihvatite se ekperimentiranja, dajte mašti na volju i tko zna - možda se baš u Vama krije novi modni stručnjak.

S druge strane, kako bi Vaši novi, ali i stari odjevni predmeti što duže ostali u što boljem stanju potrebno ih je čuvati i pažljivo njegovati, pogotovo tijekom pranja. Korištenjem neadekvatnih deterdženata za rublje oni se mogu uništiti gotovo u trenu i postati potpuno neupotrebljivi za nošenje i Vaše modne eksperimente.

Zato je tu Ariel Color & Style, deterdžent koji istovremeno obavlja više zadataka. On ne samo da pere odjeću, već je i čuva od novih zaprljanja. Kako u tome uspijeva? Korištenjem revolucionarnog Pro-Zim7 sustava zaštite od mrlja koji omekšava vlakna pa se čestice tvrdokornih mrlja, poput onih od hrđe, lakše uklanjaju (u usporedbi s ranijim Arielom, nakon 10 pranja). Upravo uz pomoć enizma, koji su najbitniji za uklanjanje mrlja, Ariel postiže izvanredne rezultate prilikom pranja zbog toga što vrlo mala količina ovih neiscrpnih biokatalizatora može zamijeniti vrlo velike količine sintetskih kemikalija, što enzimi djeluju pri niskim temperaturama pri kojima tradicionalna kemija obično više nije učinkovita te što su u potpunosti biorazgradivi.

Zato, ne zaboravite; Ariel Color & Style čuva Vašu odjeću i na taj način pomaže Vam u kreiranju i osvježavanju vlastitog modnog stila na kojem će Vam pozavidjeti i modni stručnjaci!


Osvojite Ariel Color & Style

Uključite se u nagradnu igru u kojoj će troje najsretnijih čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvojiti po jedan poklon-paket koji sadrži četiri deterdženta Ariel Color & Style od 1,5 litara


Poklone su osvojili:

Tia Križanec
Vedran Pavic
Grozdana Tomić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.