ODVAŽNA IZDANJA

Trend kojem slavne dame ove zime ne mogu odoljeti

02.12.2016 u 07:02

  • +6

Slavne dame u eko bundama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

I ove sezone svjedoci smo velike popularnosti bundi stvorenih od eko krzna. Uz mnoštvo modnih blogerica, upečatljivim primjercima eko bundi ne mogu odoljeti ni slavne ljepotice

Od klasičnih jednobojnih do šarenih i upečatljivih primjeraka, bunde od eko krzna i ove sezone vraćaju se u velikom stilu, što potvrđuju brojne zvijezde ulične mode, kao i slavne ljepotice.

Ultimativni hit u svijetu eko bundi uvjerljivo su modeli s printom leoparda, a ne prestaje ih nositi ni britanski model Kate Moss. S godinama kaputi s printom leoparda poprimili su karakteristike modnog klasika, a mnogi stilisti ističu da je nabava ovakvog tipa kaputa pametna modna investicija. Primjer Kate Moss danas slijede dame poput bogatašice Nicky Hilton te it djevojaka Belle Hadid i Kendall Jenner.

Njima uz bok nalaze se modeli u pastelnim tonovima, a zamijenili su neonske varijante popularne prošle zime. Sudeći prema slavnim ljepoticama, upečatljive eko bunde najbolje će izgledati u kombinaciji s neutralnim i casual komadima poput skinny traperica. Osim stajlinga slavnih dama u znaku eko bundi, kao odlična modna inspiracija mogu vam poslužiti primjeri modnih blogerica.

@caroline_brasch, photo by Phil Oh / @mrstreetpeeper

Fotografiju objavljuje STREET STYLE (@streetstyled)

@leandramedine / @manrepeller, photo by Phil Oh / @mrstreetpeeper

Fotografiju objavljuje STREET STYLE (@streetstyled)

Photo by Scott Schuman / @thesartorialist

Fotografiju objavljuje STREET STYLE (@streetstyled)