NEUNIŠTIVA MODNA IKONA

Krši sva modna pravila, a opet izgleda fantastično

01.12.2016 u 11:55

Bionic
Reading

Glumica, majka i dizajnerica. Sarah Jessica Parker mnogo je toga, a prije svega ikona stila koja se ne boji eksperimentirati i kršiti nepisana modna pravila. Jedno od posljednjih prekršenih pravila ono je nošenja hulahopki s otvorenim sandalama

Riječ je o modnoj pojavi koja se s vremenom ponovo aktualizira u modnim krugovima. Ovu kombinaciju brojni zagovaraju u cilju prolongiranja nošenja otvorene obuće i nakon ljetne sezone, no mnogi je vide kao velik modni promašaj koji se u potpunosti kosi s pravilima.

Nošenje hulahopki i otvorenih sandala odvažan je modni potez koji rijetko tko može isfurati i pritom ne doživjeti modnu katastrofu.

Zvijezda serije 'Seks i grad' jedan je od najboljih primjera svijeta šoubiza koje s lakoćom krše modna pravila, uključujući ono nošenja čarapa s otvorenom obućom u zimskim mjesecima. Ovaj je modni prekršaj s vremenom postao zaštitni znak Sarah Jessice Parker koju se u posljednje vrijeme i više nego ikad prije  može vidjeti u ludim kombinacijama najlonki i sandala

Iako bi neke žene odlučile ublažiti upečatljiv print i dizajn neutralnim i jednobojnim komadima, Sarah Jessica Parker ponaša se suprotno od očekivanog.

Čarape jarkih boja s maštovitim vezom i motivima ove sezone na pistama su pokazale modne kuće poput Balenciage, Céline i Valentina, a Parker ih osobito voli nositi i kombinirati s ludim primjercima sandala poput jedinstvene Carrie Bradshaw, lika koji joj je obilježio karijeru.