FASHION GURU:

Hlače Janice Kostelić lijepo su se stopile s foteljama na Markovom trgu

30.11.2016 u 12:12

  • +2

Janica Kostelić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Prvi govor u Saboru Janice Kostelić možda nije bio pamtljiv, no zato je svojim stajlingom uvaženim zastupnicima održala mini modnu lekciju. Iako njezin outfit nije bio baš jako trendovski izbor, za ono što inače viđamo u Saboru to je bilo poput Givenchyja, zaključio je naš modni kritičar Fashion Guru

Naša proslavljena sportašica opasno je zaplivala političkim vodama. Koliko će biti od koristi, to ćemo tek vidjeti, makar je već na prvom predstavljanju i na prvoj sjednici pokazala da baš i nije vična toj funkciji.

Shvaćam tremu, ali moglo se u tri minute reći što se može poboljšati, no nažalost od toga ništa, ali je barem slatko pozdravila zastupnike i slikala se s Pernarom. Zašto, pobogu?

Što se pak tiče njezinog saborskog stajlinga, pokazala je ostalim damama u Saboru i na Pantovčaku kako se treba odjenuti.

Ok, da budemo potpuno iskreni, peruanski motivi nisu baš jako trendovski print, ali za Sabor i saborske zastupnice to je kao Givenchy.

Elegantne bordo hlače također su fine i lijepo se stapaju s foteljama na Markovom trgu.

Želim joj puno sreće i nadam se da će ipak napraviti nešto za svoje kolege i malu djecu kojoj sport treba biti jedan od prioriteta.