ODVAŽNA ODVJETNICA

Dva 'it' komada Jadranke Sloković za stajling bez greške

27.11.2016 u 11:26

Jadranka Sloković

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Odvjetnica Jadranka Sloković nije propustila reviju 'Larie' dizajnerice Marine Lacković, a kako je sjedila u prvom redu, teško je bilo ne primijetiti štikle s vrtoglavo visokim potpeticama

Dok je Jadranka Sloković iz prvog reda pratila modnu reviju na Fashion Week Zagreb / Cro A Porteru, mnogi su sigurno zavidno škicnuli njene upečatljive cipele, ali i skupocjeni kaput.

Uvijek besprijekorno dotjerana i u trendi komadima, naša najpoznatija odvjetnica na reviju je stigla u stajlingu bez greške.

Kaput brenda Louis Vuitton s dvorednim kopčanjem i u military stilu, Jadranka Sloković nedavno je pokazala na Zrinjevcu dolazeći na posao, a da je to komad koji se uspješno može nositi u svakoj prilici, vidi se i iz primjera kako ga je iskombinirala za ovaj večernji izlazak.

Jadranka Sloković odabrala je i malu statement torbicu, bluzu s volanima i pokazala da military stil idealno odgovara zavodljivim cipelama s vrtoglavom potpeticom. Koliko god su ove cipele na prvi pogled trendovske, ipak su i klasične, a to je u skladu sa stilom odijevanja uspješne odvjetnice.

Uz kaput kojim potvrđuje da mudro bira trendovske komade u klasičnom ruhu, Jadranka Sloković nedavno je prošetala u 'it' cipelama od baršuna s potpisom slavnog talijanskog dizajnera Gianvitta Rossija. Nedugo poslije u kino je stigla u sakou od baršuna, očito svjesna da je to nezaobilazna tkanina ove zime, ali uz traperice i bijelu košulju, s lakoćom je stvorila svoj klasično bezvremenski stajling pa ne čudi što je mnogi smatraju jednom od Hrvatica s najviše stila.