S MATEŠOM U ARENI

Mladolika Slavica Ecclestone nikad nije izgledala bolje

25.11.2016 u 21:59

Slavica Ecclestone na finalu Davis kupa

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bionic
Reading

Na Finalu Davis Cupa Hrvatske i Argentine u zagrebačkoj Areni pozornost na tribinama plijenila je mladolikim izgledom i savršeno posloženom frizurom uvijek atraktivna Slavica Ecclestone

Prva dva meča finala Davis Cupa u Areni pratili su u petak brojni poznati, a naše je tenisače iz publike bodrila i Slavica Ecclestone u društvu Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora s kojim je veže dugogodišnje prijateljstvo. Stari znanci nerijetko posjećuju sportska natjecanja pa smo ih imali već prilike vidjeti na teniskom turniru u Umagu i na Olimpijadi u Londonu, a Mateša je bio i na svadbama Slavičinih kćeri Tamare i Petre.

Mladolika Slavica (58) baka je četvero unučadi, mlađa kći Petra ima jednogodišnje blizance i trogodišnju kćer Laviniju, a Tamara je majka dvogodišnje Sophije koja je za baku posebno vezana.

U posljednje vrijeme često iz Londona u kojem živi putuje u Los Angeles gdje već nekoliko godina živi njezina mlađa kćerka Petra, a često dolazi i u rodnu Hrvatsku. Prošle je godine kupila i kuću sa zemljištem tik uz more u mjestu Zatonu pored Dubrovnika, a na toj parceli gradi kuću po svom guštu.

U Dubrovniku joj se ovog ljeta pridružio i bivši suprug Bernie Ecclestone sa svojom mlađahnom suprugom Fabijom s kojom se, otkrile su fotografije s njihove zajedničke večere, Slavica odlično slaže.