ZAPAPRILA PAPARAZZIMA

Lijepa glumica objavila vruće fotografije u bikiniju

24.11.2016 u 18:08

Bionic
Reading

Catherine Zeta-Jones pozirala je u bikiniju i sama objavila vruće fotografije svojih zanosnih oblina kako bi tijekom odmora skinula paparazze s vrata

Velška ljepotica na romantičnom je odmoru sa svojim 72-godišnjim suprugom Michaelom Douglasom, a kako im paparazzi ne bi uništili romansu, uzela je stvar u svoje ruke i na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira svom dragom u crnom bikiniju.

U poruci napisanoj uz dvije snimke, na kojima pokazuje svoj isklesani trbuh i stražnjicu, 47-godišnja Zeta-Jones nije skrivala gnjev prema paparazzima koji su joj nedavno slikali stražnjicu i poručila da je uvijek bolja opcija gledati fotografije njezine stražnjice koje je snimio suprug.

Objava je naišla na veliko odobravanje i oduševljenje njenih prijatelja.

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing ??.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on


Par se nakon mnogih životnih izazova, bolesti, živčanih slomova i obiteljskih problema posljednjih godina odlučio više posvetiti obitelji, a praznike Dana zahvalnosti odlučio provesti u sunčanom Mexicu bez djece, 16-godišnjeg sina Dylana i 13-godišnje kćerke Carys.

Prije tjedan dana proslavili su i 16 godina braka, a tom je prigodom Zeta-Jones poslala svom suprugu slatku poruku kao podsjetnik na njihov veliki dan.

'Sretna godišnjica, dragi. Na današnji dan prije 16 godine bila je najsretnija noć u mom životu', napisala je Zeta-Jones uz fotografiju njihova svadbenog poljupca.