CRVENO JE SEKSI

U ovom je tajna fatalne privlačnosti zgodnih Hrvatica i slavnih dama

27.11.2016 u 08:00

  • +18

Crvenokose ljepotice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Boja kose može nam dodati ili oduzeti nekoliko godina, a stilisti za kosu ističu da je, primjerice, u dobi iznad 40 najvažnije izbjegavati stroge linije frizure, presvijetle ili pretamne tonove. Spremate li se na kakvu veću promjenu, probajte s crvenom bojom kose jer neke od slavnih glumica i poznatih Hrvatica već godinama ne odustaju od te izazovne nijanse

Stilisti za kosu kažu kako prirodni tonovi crvene kose najbolje pristaju curama svijetla tena s hladnim podtonovima, poput lijepe glumice Amy Adams. Intenzivna crvena boja na najbolji način osvježava lice i naglašava obraze i jagodice te u trenu skida nekoliko godina. Odlučite li se na tako veliku promjenu, imajte na umu da je i malo zahtjevnija, ali sigurno vrijedi probati. Crvena boja najbrže se ispire pa je stoga morate njegovati posebnim preparatima.

Slavni dizajner koji se okušao u ulozi redatelja Tom Ford, u novom filmu 'Noćne životinje' okupio je čak tri crvenokose ljepotice, već spomenutu Amy Adams, mladu Ellie Bamber i Islu Fisher. Prelijepe glumice vrlo su slične, posebno Isla Fisher i Amy Adams, što je Islu čak inspiriralo za jednu malu spačku.

Glumica i supruga slavnog Sache Barona Cohena otkrila je u emisiji 'America's Today' da je umjesto svog, namjerno prilijepila lice kolegice Amy na božićnu čestitku, a to prijatelji uopće nisu primijetili. Umjesto toga, zahvalili su i komentirali kako je to jedna divna obitelj.

Koliko je posebna crvena boja kose znaju i naše poznate Hrvatice. Glumica Nataša Janjić među rijetkim je sretnicama koje imaju takvu prirodnu boje kose, a od te nijanse već godinama ne odustaje niti njena kolegica Nina Violić.

Pjevačicu Vandu Winter imali smo prilike vidjeti kao plavušu, ali i zavodljivu brinetu dok je sudjelovala u jednom pjevačkom showu, no očito je svjesna da joj crvena boja odlično stoji jer ju već dugo ne mijenja.
A osim stasom, Ana Karamarko plijenila je pažnju svojom bujnom crvenom kosom nakon što se udala za nekadašnjeg premijera i predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka.