ELFS U FRANKFURTU

Naš modni dvojac u osvajanju svjetskih tržišta

21.11.2016 u 18:57

Bionic
Reading

Dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji po imenu ELFS, otvorio je svoj prvi ekskluzivni dućan u Frankfurtu na Majni

Prostor novog dućana, smještenog u jednoj od najdužih frankfurtskih ulica, Berger str. na kućnom broju 61, osvojio je dečke na prvu.

'Ulica je super, šarena je i vesela, pravo mjesto za naš dućan. To je jedna od najdužih ulica u Frankfurtu i poznata kao mjesto za ispijanje kave, šetnju i shopping. Kao stvorena za cure i dečke Elfs', navodi u priopćenju Aleksandar Šekuljica, koji je uz Ivana Tandarića osnivač i dizajner Elfsa.

Interijer dućana uredili su sami u prepoznatljivom stilu i gotovo je jednak interijerima u njihovim dućanima u Hrvatskoj - industrijski dizajn i bijela boja vlada interijerom kako bi do izražaja došli veseli modeli kolekcija.

Izložbeni prostor od 100-tinjak četvornih metara podijeljen je po tematskim cjelinama: modni dodaci, svečane haljine, casual outfit i tenisice, a naš modni dvojac ističe kako im je bitno da svatko iz dućana izađe sretan i zadovoljan.

Nastojeći odgovoriti potrebama tržišta, Elfs se obraća mladima koji žele izgledati lijepo kako na svadbama ili u klubovima, tako i na gradskim ulicama, a da pritom nisu opterećeni modnim trendovima. Tako se i na svečanom otvaranju dućana okupilo brojno šaroliko društvo, a šoping na novoj adresi nije propustila ni velika ljubiteljica Elfsa Anica Kovač koja je na otvaranje došla s kćeri Leticijom.

Kako je bilo na otvaranju dućana u Frankfurtu, pogledajte u našoj fotogaleriji.