STAJLIŠ IZDANJA

Ovo su najbolje odjevene zvijezde s crvenog tepiha

21.11.2016 u 11:14

  • +19

Haljine na dodjeli nagrada AMA

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Crvenim tepihom American Music Awardsa i ove godine prošetale su se brojne zvijezde, a sudeći prema odjevnim kombinacijama koje su odabrale, nisu podbacile. Titulu najbolje odjevenih priskrbili su Selena Gomez, Gigi Hadid, Lady Gaga, Niall Horan i brojni drugi

Poznate estradne zvijezde okupile su se na dodjeli Američkih glazbenih nagrada (AMA) te su tradicionalno dale sve od sebe kako bi zablistale, a pogledajte jesu li u tome i uspjele. Odabrali smo 10 najbolje odjevenih zvijezda s ovogodišnje dodjele Američkih glazbenih nagrada.

Najupečatljiviji i možda najsmjeliji stajling odabrala je glumica Zoe Saldana u neobičnoj šljokičastoj kombinaciji na pruge. Iako na prvu djeluje kao haljina, zapravo je riječ o kombinezonu iz Monseove kolekcije za proljeće 2017. Kontrastne crveno-plavo-bijele pruge savršeno naglašavaju Zoeinu preplanulu put, a sigurni smo da će se ovaj stajling još dugo pamtiti.

Zvijezda One Directiona Niall Horan pojavio se na crvenom tepihu u sivom kariranom odijelu Paul Smith i opuštenoj bijeloj košulji uz koju je kombinirao smeđe lakirane cipele.


Pjevačica i glumica Taraji P. Henson odabrala je jednostavnu i seksi košulja-haljinu Céline, kroz koju je virio crni čipkasti grudnjak, a stajling je upotpunila sandalama Jimmy Choo.

Još jedna pjevačica i glumica zadivila je seksipilnim izdanjem. Hailee Steinfeld odlučila se za petrolej zeleni kombinezon s potpisom Elieja Saaba, kojim je pokazala zanosne noge i dekolte, te sandale Stuarta Weitzmana.

Jedan od najbolje odjevenih parova večeri svakako su činili Chrissy Teigen i John Legend. Novopečena mama Chrissy crvenim se tepihom prošetala u uskoj crnoj haljini s dubokim prorezom, kojom je pokazala zavidnu liniju, a stajling je upotpunila elegantnom clutch torbicom Lhuilliera.

452167,451568,453378,453377

Gigi Hadid
pokazala je što znači biti zanosna u bijelom. Lijepa manekenka odlučila se za romantičnu čipkastu haljinu s potpisom Roberta Cavallija. Osim golih ramena, haljina vješto ocrtava Gigine duge noge, na kojima bi joj pozavidjele mnoge žene.



Lady Gaga također se odlučila za elegantnu bijelu kombinaciju. Uz veliki damski šešir, pjevačica je odjenula bijeli sako i trapez hlače s potpisom Brandona Maxwella te pokazala da jednostavno ne mora nužno biti i dosadno.

Selena Gomez
zablistala je kao prava diva u svečanoj crvenoj Pradinoj haljini, uz koju je odabrala cipele Giuseppe Zanotti inakit Cartier. Mlada crnokosa pjevačica ovim nas je bajkovitim stajlingompodsjetila na Snjeguljicu, ako izuzmemo činjenicu da je na crveni tepihdošla sama, bez pratnje patuljaka.

Glumica Nina Dobrev zablistala je u upečatljivom kostimu Zuhaira Murada, ali doslovno zablistala zahvaljujući sjajnom uzorku koji prekriva sako i kratke hlače.


DJ dvojac The Chainsmokers, Andrew Taggart i Alex Pall, čini se da osim prema glazbi gaji ljubav i prema modi. Dečki su za crveni tepih odabrali klasična odijela uz koja su odjenuli košulje zanimljivih cvjetnih uzoraka te, moramo priznati, dobro obavili posao.