SAMOĆA MU GODI

Brad Pitt već dugo nije ovako dobro izgledao

21.11.2016 u 10:37

  • +10

Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca Brad Pitt privatno prolazi kroz životnu dramu zbog razvoda od slavne ljepotice Angeline Jolie, no na premijeri filma 'Allied' u Parizu to se na njemu uopće nije vidjelo

Već nekoliko mjeseci traje dramatičan razvod braka između Angeline Jolie i Brada Pitta. Ranije je glumac izgledao poprilično loše noseći se s javnim Angelininim optužbama o nepriličnom ponašanju pred djecom, no na promociji novog filma u Parizu prvi put izgledao je svježe i odmorno, zbog čega je to postalo top tema o kojoj se šuška.

U tamnoplavom odijelu, kaputu, šalu i trendi cipelama od baršuna Brad je dobro raspoložen i nasmijan pozirao na crvenom tepihu u društvu kolegice Marion Cotillard.

52-godišnji glumac svima je zapeo za oko jer je s njegovog lica nestao umor, a na promociji drame smještene u razdoblje Drugog svjetskog rata bio je toliko dobre volje da je strpljivo pozirao s mnogobrojnim fanovima.

Čini se da mu samoća trenutno godi jer su baš svi primijetili promjenu raspoloženja, ali i izgled zbog kojeg je postao miljenik žena diljem svijeta.

Nakon špekulacija da je za razvod kriva njegova afera upravo s Marion Cotillard vjerojatno im nije bilo lako zajedno pozirati iako je trudna glumica odmah javno opovrgnula sve takve navode.