NEMA JOJ RAVNE

Haljina kojom je Ana Ivanović posramila i holivudske dive

21.11.2016 u 09:44

  • +2

Ana Ivanović

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović na dodjeli nagrada Bambi u Berlinu zasjala je poput kakve holivudske dive u zlatnoj haljini i zasjenila ostale uzvanike

Uspješna tenisačica svima je postala još zanimljivija nakon grandioznog vjenčanja s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, koji je bio među nagrađenima na dodjeli priznanja Bambi.

Od vjenčanja u Veneciji i dvije prelijepe vjenčanice u kojima je Ana Ivanović dva puta izrekla sudbonosno 'da',  rado pokazuje trendi outfite i koliko uživa u modi pa je i ova raskošna zlatna haljina za crveni tepih bila pun pogodak.

#BambiAwards. Dress by @ralphandrusso and jewels by @chopard. #Jadore

Fotografiju objavljuje Ana Ivanovic (@anaivanovic)


Poput moderne princeze Ana je na crveni tepih stigla u haljini sirena-kroja s potpisom Ralph and Russo. Uskom haljinom izvezenom zlatnom čipkom istaknula je vitku liniju, a uz tako raskošnu kreaciju držala se pravila da je manje više.

Raspustila je kosu i bez pretjerivanja šminkom naglasila prirodnu ljepotu. Stajling je upotpunila visećim naušnicama Chopard i elegantnom večernjom torbicom, a na Instagramu se ponosno pohvalila da je njezin suprug dobitnik nagrade.

Nakon teniskih uspjeha, javnost uvijek zanima kako Ana postiže svjež i prirodno lijep izgled, ali ona ima jedan uobičajen odgovor te tvrdi da nema posebne tajne: 'Vrlo je jednostavno - uvijek tvrdim da sam prava sretnica jer sam naslijedila dobre gene od majke.'