TRENDOVSKO IZDANJE

Malom crnom haljinom poslala snažnu modnu poruku

17.11.2016 u 14:30

Emma Watson

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Talentirana glumica Emma Watson svojom pojavom nedavno je obogatila događanje MoMA Film Benefit u čast filmskog kolege Toma Hanksa. Odjenula je drapiranu crnu haljinu s dodatkom trendi baršuna, no njezina posebnost tu ne staje

Haljina je djelo brenda Kitx dizajnerice Kit Willow. Riječ je o luksuznom australskom brendu specijaliziranom na polju održive mode.

Crna boja, jedinstvena tekstura i drapirana forma ono su što čini eleganciju pa je haljina evidentan izbor kojim je Emme Watson potvrdila svoj stil, a preferira je i u svečanim i ležernijim izdanjima. Modna pomaknutost termin je koji se tipično veže za njen stil. Uz pomoć stilistice Rebecce Corbin-Murray obožava se modno poigravati odjećom od netipičnih materijala.

Zvijezda filmova o Harryju Potteru s godinama je pokazala dosljednost u praćenju etične mode.

Australski brend Kitx oslanja se na materijale čiji proces nastanka minimalno šteti okolišu, poput tkanina rađenih od morskog otpada, organskog pamuka, konoplje ili gumba od recikliranih boca, a sve to brend Kitx pretvara u šik i elegantne odjevne predmete.

Crushed Linen Lazered + Layered - available now - #kitx #conscioussourcing

Fotografiju objavljuje KITX (@kitx)

Odabirom haljine ekološki osviještenog brenda Kitx umjesto haljine poznatog dizajnerskog imena, Watson je odaslala jasnu poruku kako je itekako moguće kreirati dobar stajling pridržavajući se svojih zacrtanih principa.

Kombinaciju je vješto naglasila trendovskom ogrlicom i jednostavnim crnim štiklama.