BESPRIJEKORAN STIL

Kraljica ulične mode otkriva kakve cipele više ne bi nosila

16.11.2016 u 14:53

Bionic
Reading

Fanovi Jessice Albe imali su razloga za veselje. Ova nepisana kraljica ulične mode odlučila je dizajnerske krpice, kojima je osvajala pažnju javnosti u casual i svečanim izdanjima, dati na prodaju u dobrotvorne svrhe

Samo par dana nakon što je Jessica Alba započela prodaju svoje odjeće i cipela s dizajnerskim potpisom na stranici Vestiaire Collective, svi ponuđeni predmeti rasprodani su brzinom svjetlosti.

U dobrotvornoj modnoj prodaji izdvojila se svečana haljina s glamurozne zabave Met Gala s potpisom dizajnerice Tory Burch i šljokičaste štikle Miu Miu. Ponuđeni su u cjenovnom rangu od 800 kuna pa do sedam kuna, a u povodu humanitarnog modnog čina lijepa glumica i poslovna žena progovorila je o predmetima iz ponude i udijelila par savjeta za organizaciju ormara i slaganja blagdanskih kombinacija.

I uredništvo časopisa Glamour i Jessica kao najbolji predmet na prodaji istaknuli su haljinu dizajnerice Tory Burch koju je nosila na modnom spektaklu Met Gala

'Tory Burch jedna je od mojih prijateljica i uistinu mi je bila čast hodati s njom na crvenom tepihu u njezinoj kreaciji. Te je godine tema bila punk, što se potpuno kosi s njenom modnom estetikom. Kožna haljina koju je za mene kreirala istovremeno djeluje modno pomaknuto i klasično zahvaljujući silueti', objasnila je Alba.

Alba smatra da sve što vam treba za kreiranje zapažena svečanog izgleda na blagdanskim događanjima su mala crna haljina i štikle s nekim upečatljivim detaljem koje će jednostavnu kombinaciju podignuti.

#jessicaalba #jessicaalbastyle #fashion

Fotografiju objavljuje IT'S FASHION BITCHES ???? (@itsfashionbitchesx3)

'Vežu me posebna sjećanja za svaki od ponuđenih komada na prodaji, no na koncu odjeću ipak trebate tretirati kao isključivo materijalne stvari. Imate određena sjećanja koja vam nitko ne može oduzeti, no te materijalne stvari dolaze i odlaze', priznaje Jessica.

Ova kraljica ulične mode s čitateljima Glamoura podijelila je nekoliko korisnih savjeta po pitanju organiziranja ormara.

'Vikendi u kojima uživate u ljenčarenju pravo su vrijeme da od glave do pete osmislite outfite za idući tjedan. Kada se ujutro probudite tijekom tjedna, više nećete morati razbijati glavu time što ćete odjenuti. Na taj način uštedjet ćete dragocjeno vrijeme. Uvijek si dajte dovoljno slobode za isprobavanje dosad neisprobanih stajlinga umjesto nošenja standardne crne majice koju vrlo često nosite. Ako imate bilo kakvu vrstu vakuumskih vrećica u koje možete pospremiti sezonsku odjeću, preporučujem da to učinite. Što se manje vizualno naprežete pogledom na sadržaj ormara, lakše ćete se fokusirati', savjetuje Jessica.

Jessica Alba^^ #fashion#jessicaalba #jessicaalbastyle #제시카알바 #제시카알바스타일#패션

Fotografiju objavljuje ???????????? (@sun100122)


Na pitanje kojeg se odjevnog predmeta nikad ne bi riješila, a koji nikad više ne bi kupila, Jessica kaže sljedeće: 'Nikad se ne bih riješila haljine u kojoj sam se vjenčala. Tada sam bila u devetom mjesecu trudnoće, a haljinu sam nabavila u njujorškoj robnoj kući Barney's. Ta haljina bila je jedina svečana krpica koju sam tada mogla zakopčati.

Ne bih više kupila takozvane kitten heelcipele s niskom tankom petom. Zbog njih sam uvijek imala bolove u stopalima. Osjećala sam se da mi se nožni prsti bore za život stojeći na samom rubu cipela. Ne bih više cipele koje mi uzrokuju bolove', otkriva Jessica.

Kada je oslobodila ormar u dobrotvorne svrhe, postavilo se pitanje planira li ih uskoro zamijeniti novim krpicama.

'Vrlo često nosim tenisice s platformom koje su iznimno udobne. Također volim jakne od ekokrzna. Ako se ne želite osjećati kao da ćete je nositi samo jednu sezonu, birajte krznene jakne u klasičnoj boji crne ili uzorak leoparda, no nikako boje fuksije. Nedavno sam kupila nekoliko hlača opuštena kroja inspiriranih muškim stilom odijevanja. Odlično izgledaju na elegantne cipele na potpeticu, tenisice, običnu kratku majicu ili hoodie. Takve hlače me podsjećaju na traperice kroja boyfriend.'